Sayfa 414/1001 İlkİlk ... 314364404412413414415416424464514914 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 3,305 - 3,312 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. XU100 günlükte durum:

Bu da saatlik durum:

2. Biraz konu dışı olacak ama Türk lirası ha bire USD karşısında değer kaybederken diğer para birimleri karşısında ne durumda acaba diye küçük bir araştırma yaptım (Yapmaz olsaydım!!)

Son 10 yıl için Türkiye ile bazı ülkelerin para birimlerinin karşılaştırması:

ABD:............ 335 %
    Japonya:.......333%
    Rusya: .........138%
    Uganda:........158%
    Katar:...........322%
    Sierra Leone: 124%
    Kuzey Kore: ..361%
    Afganistan:... 239%

Yüzde miktarları hepsinde artış yönünde.
    Ülkeleri rastgele değişik coğrafyalardan seçtim.
    Ülkeler hakkında yorum yapmaya gerek yok kimisinin adı savaşlar, karışıklıklarla anılıyor, kimisinin ismi söylenince dudak bükülüyor..
    ...ve hepsinden kötü durumdayız....paramıza karşı değer kaybeden para birimleri de vardır muhakkak ama ben rastgelmedim..
    Paramızdaki bu sürekli ve utanılacak değer kaybı bizim kaderimiz gibi gözüküyor.
    Ülkeyi yönetenler ekonomiyi idare tarzı olarak bu modeli seçmişler ve itinayla uyguluyorlar.
    Son düzenleme : WYATT EARP; 21-11-2017 saat: 16:46.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde teklif 330 milyon dolar

*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde gerçekleşen tutar 150 milyon dolar

*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde fiyat, ortalama 3,97751, en düşük 3,97500, en yüksek 3,98080a

*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde tekliflerin ortalama fiyatı 3,97039

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Dünkü 1 aylık uzlasma ihalesinde ortalama 3.9452 idi. Bugun 3.9775e yükseldi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by snowdancer Yazıyı Oku
    Akşama açıp atv'de haberleri izleyeceğim...

Bakalım doların yükselişinden ve yeni zirvesinden bahsedecek mi ?

Habercilik mi yapıyorlar yoksa yandaşcılık mı göreceğiz...
    muhtemeen benzin indirimi haberini izlersin
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Dünkü 1 aylık uzlasma ihalesinde ortalama 3.9452 idi. Bugun 3.9775e yükseldi.
    artık yarın 4 olur
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    muhtemeen benzin indirimi haberini izlersin
    O da haber niteliği taşıyor, onu da yayınlasınlar tabi....

Ama doların yeni zirvesini de yayınlasınlar....
    Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...

8.  Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Biraz konu dışı olacak ama Türk lirası ha bire USD karşısında değer kaybederken diğer para birimleri karşısında ne durumda acaba diye küçük bir araştırma yaptım (Yapmaz olsaydım!!)

Son 10 yıl için Türkiye ile bazı ülkelerin para birimlerinin karşılaştırması:

ABD:............ 335 %
    Japonya:.......333%
    Rusya: .........138%
    Uganda:........158%
    Katar:...........322%
    Sierra Leone: 124%
    Kuzey Kore: ..361%
    Afganistan:... 239%

Yüzde miktarları hepsinde artış yönünde.
    Ülkeleri rastgele değişik coğrafyalardan seçtim.
    Ülkeler hakkında yorum yapmaya gerek yok kimisinin adı savaşlar, karışıklıklarla anılıyor, kimisinin ismi söylenince dudak bükülüyor..
    ...ve hepsinden kötü durumdayız....paramıza karşı değer kaybeden para birimleri de vardır muhakkak ama ben rastgelmedim..
    Paramızdaki bu sürekli ve utanılacak değer kaybı bizim kaderimiz gibi gözüküyor.
    Ülkeyi yönetenler ekonomiyi idare tarzı olarak bu modeli seçmişler ve itinayla uyguluyorlar.

Değerli çalışmanızı paylaştığınız için teşekkür ederim.

Sayfa 414/1001 İlkİlk ... 314364404412413414415416424464514914 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •