Sayfa 414/563 İlkİlk ... 314364404412413414415416424464514 ... SonSon
Arama sonucu : 4503 madde; 3,305 - 3,312 arası.

Konu: GLRYH - Güler Yatırım Holding

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    ayrica guler yatirim bilancosunda a1 capital hissesi maliyet degeri ile duruyor. aynen rtalb bilancosu icinde de maliyet degeri ile duruyor.

ornegin a1 capital 1 milyar piyasa degeri ile halka acilsa ve yapacagi primle 1.3 milyar piyasa degerine ulasmis olsa, mevcut piyasa degeri ile bilancoya dahil edildiginde (inveo, hedef ornekleri) aktiflerdeki degisimi hesap edip su anki gulerin piyasa degeri ile kiyasladigimizda gulerin bedavanin da otesinde bir fiyatla islem gordugu daha net anlasilir

"yatırım tavsiyesi değildir"

Biraz tepki vereydi iyiydi.

3. Ne yapmaya çalışıyor hisse anlamak mümkün değil..[emoji3525]
     Alıntı Originally Posted by RLC44 Yazıyı Oku
    Biraz tepki vereydi iyiydi.
    Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    ayrica guler yatirim bilancosunda a1 capital hissesi maliyet degeri ile duruyor. aynen rtalb bilancosu icinde de maliyet degeri ile duruyor.

ornegin a1 capital 1 milyar piyasa degeri ile halka acilsa ve yapacagi primle 1.3 milyar piyasa degerine ulasmis olsa, mevcut piyasa degeri ile bilancoya dahil edildiginde (inveo, hedef ornekleri) aktiflerdeki degisimi hesap edip su anki gulerin piyasa degeri ile kiyasladigimizda gulerin bedavanin da otesinde bir fiyatla islem gordugu daha net anlasilir

"yatırım tavsiyesi değildir"
    hocam rtalb çok iyi duruyo . ben rtalb de de bi haber bekliyorum .a1 gibi güzel bi haber gelebilir .ytd

5. Sıkıntı rtalbin hareket etmemesi zaten rta tavan yapacak ki bu da %3 4 yapsın garibim Benim anlamadıgım ben güleri alırken rtanın hareketini niye beklemek zorunda kalıyorum rta gülere görece çok daha pahalı,önce bu ayrışmayı yapmaları lazım rtanın esas faaliyet karı pandemiden sonra ne olacak herkes biliyor.

6. Sayın Hayek, adeta bi ilüzyonist gibi insanları muhtelif beklentiler ile hipnozite ettiniz, öngördüğünüz ve dayandırdıgını tüm beklentiler gerçekleşdi ve fakat hısse bıraz dahı olsa prımlenmedi, çok ıyı hatırlıyorum kı a1 capıtalın arz hıkayesı bızı ınanılmaz yerlere getırırdemıstınız ? Neden getirmedi ? lutfen cevaplarmısınız ?

7. Tüm söyledıklerını bir kenara bırakıp tekrardan değerlendirmelerinize kulak kabartmak istiyorum,

A1 HALKA ARZINDA HISSE FIATI KAC BELIRLNIR ?

A1 HALKA ARZINDA HISSE ARZI , SERMAYE ARTIRI YOLU ILE MI, YOKSA MEVCUT ORTAKLARIN PAY SATIŞI ILE MI OLUR

A1 HALKA AZR IZAHNAMESINDE SİZCE TEMETTU VERME VAADINDE BULUNUR MU ?

VE SIZIN DIGER DEGERLENDIRMELERINIZ NELERDIR , PAYLASIRSANIZ MUTLU OLURUZ..

8. A1 CAPITAL BAŞVUYU YAPMIŞ- OLDUKÇA HIZLILAR !! ŞAŞIRTICI - KAP

15.10.2021 tarihinde yaptığımız açıklamaya istinaden, Şirketimiz bağlı ortaklıklarından A1 Capital Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin halka açılması ve paylarının Borsa İstanbul A.Ş. nezdinde işlem görebilmesini, kayıtlı sermaye sistemine geçmesini ve ödenmiş sermayesinin tamamı iç kaynaklardan/geçmiş yıllar karlarından karşılanmak suretiyle 100.000.000 TL'den 75.000.000 TL artırılarak 175.000.000 TL'ye yükseltilmesini teminen esas sözleşme tadiline izin verilmesi amacıyla 18.10.2021 tarihinde (Bugün) Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunulmuştur.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Sayfa 414/563 İlkİlk ... 314364404412413414415416424464514 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •