endeks desteksiz düşüyor ne olduğu belli değil...birileri çık parayı mevduata yatır demiş gibi bir hareket var....
endeks desteksiz düşüyor ne olduğu belli değil...birileri çık parayı mevduata yatır demiş gibi bir hareket var....
Bist30 6.89FK / Bist100 8.03FK ile 2008 krizinden sonra ki en düşük rakamlarda... Bundan sonrası ya selamet yada tufan..!
Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.
ortak soda ve gubrf arasında kalmışım sizlerin moralini bozmak istemiyorum ben sizin kadar iyimser değilim sattığım için söylemiyorum ama sektör için ışık göremiyorum...soda daha ağır basıyor...ilerleyen zamanlar durumu görüp trend oluşumu varsa yukarıdan gubrf almak daha mantıklı geliyor...şuan dipsiz kuyu ucuz ama pahalı olmak için ışık yok daha ucuz olmak ister havası var....açıkçası bu saatte çok ucuz hisse var önemli olan çıkışta hızlı kim gidecek....elimde 6 hisse var 7. aday şimdilik soda...ytd
diplere gelmiş hisse toplanabilir normaldir ne kadar tepki verecek 2018 yılında max kaç tl görebilir bunlar önemli...diplerde olan bir sürü hisse var.tepkiyi destekleyen bilanço olmazsa başladığı yere döner onun haricinde spekülatif bir yükseliş olur....şuan yukarıda satmayı bekleyen büyük bir kitle var o kitleye direnecek bir karşı oluşum var mı ben göremiyorum....yabancı arka arkaya alıyor olsa biraz olsun fikrim değişir....
üre fiyatları 2 haftada 220 dolardan 240 dolara geldi tek olumlu gelişme bu şimdilik....
2 gündür endeks ekside ve gubre artıda töbe töbe başımıza bir iş gelmese bari
ortak 2018 yılında endeks ne olursa olsun benim inancım hisse 5 lira üstüne rahat atar diyorum, belki 7 veya 8 olabilir. Endeks 70 binde iken gübre 8 lerde geziyordu bunuda gördük, Endeks e bağlı değil hisse, ama bunu kullanıp toplayabildiklerini topladılar,artik yukarı sürme vakti.
Yer İmleri