Sayfa 415/718 İlkİlk ... 315365405413414415416417425465515 ... SonSon
Arama sonucu : 5743 madde; 3,313 - 3,320 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

1. Bağlı ortaklığımız İhlas Haber Ajansı A.Ş.'nin halka açılma çalışmaları çerçevesinde Sermaye Piyasası mevzuatına uyum kapsamında esas sözleşme değişiklik metninin onayı için Sermaye Piyasası Kurulu'na yapmış olduğu başvurusunun Sermaye Piyasası Kurulu'nun 04.03.2021 tarihli 12/316 sayılı toplantısı ile olumlu görüldüğü,

SPK onayını takiben Bakanlık onayı için Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü'ne başvuru yapılacağı, iştirakimiz tarafından şirketimize bildirilmiştir.

ticaret bakanlığı onayı ve spk başvurusu kaldı ramazan bayramına kadar sürer yine haziran gibi arz işi yapılır gibi..

2.  Alıntı Originally Posted by erah24erzincan Yazıyı Oku
    ben bu forumda artık kendi adıma destek ve direçler grafikler dışında insanlara umut vari veya tam tersi umutsuzluk vari yazıların insanları etkileyecegini düşünüyorum bu çok büyük bir vebal .kimki başkalarının degirmenine bilerek veya bilmeyerek su taşıyorsa yazıklar olsun ona ve kazanacagı menfaatelere .. en tehlikeli yalan içine dogru karışmış yalan söyleme biçimidir ki zaten böyle insanlar çıkar ve menfaatleri için herşeyi yaparlar böylesi insanların şerrinden ALLAH cc korusun .... paraperst menfaatperest insanlar herdaim mevcut dikkatli olun kimseden etkilenmeyin naçizene tavsiyem birikimlerinizde ailenizin de hakkı var çocuklarınızın hakkını koruyun gözünüzü sizin birikiminize dikmiş insanların planlarını RABBİM bozsun ve onlara fırsat vermesin inş
    Temenni ve dileklerine Amin,inşallah diyorum..Aynen katılıyor hak veriyorum sana..Selam ve dua ile..

3. Cümle müslüman aleminin ve hisse net forum ailesinin mübarek '' Berat '' kandillerini tebrik ediyorum..Haklarımızda hayırlara vesile olur inşallah..Amin..Ecmain.

4.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    iha başvusu önümüzdeki hafta spk ya yapılır diye tahmin ediyorum bakanlık onayı gelmiştir bence ..
    1-2 gunlük işti bakanlik onayı. Süreci bilerek uzatiyorlar kardeşim. Spk onayınıda uzatirlar. 1 sene halka arz sureci mi olur

5.  Alıntı Originally Posted by KRM55 Yazıyı Oku
    1-2 gunlük işti bakanlik onayı. Süreci bilerek uzatiyorlar kardeşim. Spk onayınıda uzatirlar. 1 sene halka arz sureci mi olur
    aynen kardeşim hayırlısı olur İNŞALLAH..DÜŞTÜK BİR KERE ELLERİNE RABBİM .YARDIMCIMIZ OLSUN ..

6. ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

7. Adam nasıl utanmadan geziyor onu anlamıyoruM koca holdingi var fiyatı 0.89 .0.76 ya insan rezil olur alay konusu olur iş adamı arkadaş.larının yanın da utanmıyormu acaba bu ne yüz pehh bu kadar rezil olamaz insan kel rıza bile bundan bin kat adammış..
    Son düzenleme : muhteberu; 27-03-2021 saat: 20:03.

8. TAM DÜMENCİ BUNLAR BİR SENEYİ GEÇMİŞ MALI ÇAKTILAR MİLLETE BU HABERLE 1.50 LERDEN ALTAN ALMAK İÇİN SÜREÇ UZAR.

Daha önce, 03.03.2020 tarihinde yapılan Özel Durum Açıklaması ile grup şirketlerimizden İhlas Haber Ajansı A.Ş'nin halka açılma kararı almış olduğu ve bu konuda ön hazırlıkların yapılması için Genel Müdürlüğe yetki verildiği bildirilmişti.

Bu kapsamda Tera Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile bağlı ortaklığımız bugün "HALKA ARZ ARACILIK SÖZLEŞMESİ" imzalamıştır.

Bağlı ortaklığımızın halka arz sürecine ilişkin gelişmeler oldukça gerekli açıklamalar tarafımızca kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Sayfa 415/718 İlkİlk ... 315365405413414415416417425465515 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •