Eyvallah temel analiz 1 hocam
hoşgeldin buarada
ne yaptın alım yaptınmı tekrardan ?
zamanında emeklerine öngörüne güvenip sabıreden köşeyi döndü burada sayende
malum 60 krş. lardayken yorumluyordunuz
bu konu ile ilgili birşeyler öğrenirseniz değerli bilgilerinizi bekliyoruz
saygılar...
borsada para geçer çakıl taşı değil, kimse tanımadığı kişilerin dedikleriyle al sat tut kararı vermesin ...
yaptığım tüm tahmin ve yorumlar kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
3 değil 5 te olabilir 10 da umrumda değil ben kazancına bakarım. Alım satımlarıma baktığımda zaten ben mipaz ı bugün 6.6 dan satmış görünüyorum. borsada kağıt mı kalmadı? hisseder alır hisseder satarım. Sizlerede bol kazançlar dilerim. umarım 3 değil 10 olur.
Yazdıklarım asla al sat tut tavsiyesi değildir. Kendimce düşüncelerimdir.
Yazdıklarım asla al sat tut tavsiyesi değildir. Kendimce düşüncelerimdir.
helal olsun hocam
işte ky nin yapması gereken ve hiçte yapamadığı şey budur
genelde herkesin bir işi olduğundan bu tip şeylerle uğraşamaz
uğraşmaya kalkanda anlık düşündüğünden çok zarar eder
aha kaçıyor kağıt, aha çöküyor kağıt diye diye paralarımız eriyor
sabır ve fazla hayalci olmamak aza tamah etmek
on numara taktik tebrikler hocam
borsada para geçer çakıl taşı değil, kimse tanımadığı kişilerin dedikleriyle al sat tut kararı vermesin ...
yaptığım tüm tahmin ve yorumlar kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
dün bir örnek vermiştim, herkes kısmeti kadar kazanıyor diye...en çok tutan en çok kazanacak diye bir kural yok...yeni giren de hiç kazanmayacak anlamı taşımaz...umarım herkes bu hisseden kazanır dostlar...bazı fırsatlar borsa hayatında bir kaç defa insanın önüne çıkar...geçmişte banvitin 2 lerden 28 lere çıkması ,logonun 4 lerden 60 lara çıkması,yataşın 0,80 kuruştan 26 lara çıkması,...v.b.
umarım mipaz da böyle bir şans sunar...yıllarca arazisi olmasına rağmen ölü fiyattan işlem görmüş...şimdilik de tam da imar izni çıkma vakti gelmiş...eğer olumlu olursa hisse çok olumlu etkilenir..bu bir risktir...artık bu riski alan alır almak istemeyen de satar..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri