Sayfa 415/1006 İlkİlk ... 315365405413414415416417425465515915 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 3,313 - 3,320 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Viop'ta hesap açıp teminata para gönderseniz ama hiç işlem yapmasanız da aynı oranlar elde edilir sanırım.
    Forum kuralları 'nı okudunuz mu?

1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
    2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
    3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
    4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
    5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...

Kurallara AYKIRIDIR.

2. Biz burda Tl mevduat faizi şu kadar arttı diye sevinirken diğer yanda altın ve dolardaki müthiş kazanç sanki hatalı davrandığımızı gösteriyor ! bazı dostlar bu kıyaslamanın yanlış olduğunu bu artışların nereden bilineceğini söylüyor ama ortada bir realite var ! Eğer bu trend böyle devam edecekse oturup düşünmemiz lazım sanki ! yada uzun vadede tüm yatırım araçları birbirine yakınsar diyerek kafaya takmamak ! Söylediklerim yatırım tavsiyesi değildir bir şey bilsem uygun zamanda altın ve dolara geçmiştim

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Biz burda Tl mevduat faizi şu kadar arttı diye sevinirken diğer yanda altın ve dolardaki müthiş kazanç sanki hatalı davrandığımızı gösteriyor ! bazı dostlar bu kıyaslamanın yanlış olduğunu bu artışların nereden bilineceğini söylüyor ama ortada bir realite var ! Eğer bu trend böyle devam edecekse oturup düşünmemiz lazım sanki ! yada uzun vadede tüm yatırım araçları birbirine yakınsar diyerek kafaya takmamak ! Söylediklerim yatırım tavsiyesi değildir bir şey bilsem uygun zamanda altın ve dolara geçmiştim
    Aynen.!!!
    Saplantı içinde olmamak gerek.!!
    Trendle zıtlaşan kaybeder.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4. İcbc ye geçmeyi düşünüyorum..banka hk bilgisi tecrübesi olan yardımcı olabilir mi?

Alıntı Originally Posted by JonDowes Yazıyı Oku
    E-turuncu hoşgeldini 15.50, aferim aynen devam faizini 14.75 yapmış (250-1.000 için).
    Eger kredi kartindan aylik 750 TL harcama yaparsan ekstra 1 puan daha veriyor.

Yakin zamanda bu 16.50 yi daha yukarida goruruz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    35.5
    Gönderi
    578
     Alıntı Originally Posted by Stajyer Yazıyı Oku
    İcbc ye geçmeyi düşünüyorum..banka hk bilgisi tecrübesi olan yardımcı olabilir mi?
    Dünyanın sayılı bankalarındandır kendileri tr de olması lütuf yoldaş

7.  Alıntı Originally Posted by OKTAY Yazıyı Oku
    Dünyanın sayılı bankalarındandır kendileri tr de olması lütuf yoldaş
    Dostum peki masraflar eft filan bilgin var mı?

Alıntı Originally Posted by Stajyer Yazıyı Oku
    Dostum peki masraflar eft filan bilgin var mı?
    TL için; internet bankacılığı eft limiti günlük 20.000 TL, eft ücreti 3 TL ve hesap işlet ücreti yok.
    There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?

Sayfa 415/1006 İlkİlk ... 315365405413414415416417425465515915 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •