Sayfa 415/932 İlkİlk ... 315365405413414415416417425465515915 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 3,313 - 3,320 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    iyi akşamlar vestel kozal tablolarınıza neden giremiyor

birde izci arkadaştan alcatel bilanço yorumu alabilir miyim. biriktirmeyi düşünüyorum teşekkürler.
    Alcatel son dönem çeyrekte zarar getirdi. Aslında teknoloji şirketlerinin en iyi durumları yılın son çeyreği olurdu. Bu geleneği kendi çapında yıkmış oldu. Bu tür dengesizlikleri aslında yıllardır yapıyor. Muhasebe politikalarını değiştirmeden bu kadar tutarsızlık oluşturabilmek, bunu gerçekleştirebilmek, oldukça zor olsa gerek. Olaya bu taraftan bakarsak güven vermiyor. Bir de sektördeki yerine, aldığı işlere bakarsak, bu sefer de ön plana çıkıyor.

Sonuç olarak, Yıllardır çözemedim bu şirketi. 30 yıl önce Borsaya bu hisseyi alarak başlamıştım. Benim nazarımda her zaman ayrı bir yeri var. Fakat dediğim gibi hiç bir zaman istikrarlı finansallar açıklayamadı...
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

İyi tatiller arkadaşlar, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

Hisselerin listeye giriş şartlarını uzun uzun yazmıştık. Ayrıca KOZAL tabloya giriş çıkış yaptı ve çok iyi bir primle stop oldu diye biliyorum. Yani % 101.79 ile stop olmuş şimdi tabloya baktım...

Düzeltme: 101.79 stop oluş fiyatı imiş özür dilerim...

Ama hissenin sinyal fiyatı ile sonraki dönemde gösterdiği fiyat hareketleri incelenirse iyi bir prim yaptığı görülecektir.
    Son düzenleme : BJK Coccinella; 03-04-2021 saat: 15:05. Sebep: Düzeltme
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    İyi tatiller arkadaşlar, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

Hisselerin listeye giriş şartlarını uzun uzun yazmıştık. Ayrıca KOZAL tabloya giriş çıkış yaptı ve çok iyi bir primle stop oldu diye biliyorum. Yani % 101.79 ile stop olmuş şimdi tabloya baktım...

Düzeltme: 101.79 stop oluş fiyatı imiş özür dilerim...

Ama hissenin sinyal fiyatı ile sonraki dönemde gösterdiği fiyat hareketleri incelenirse iyi bir prim yaptığı görülecektir.
    KOZAL 78,30-155,20 bu aralıkta hareket etmiş yani % 98,21 prim potansiyeli ile...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

ALCTL;

Şöyle bir göz gezdirdim. 4 sistem için de geçerli olmak üzere geçen yılın temmuz ayı itibarı ile sıkışma yaşamış ve çok iyi prim yapmış bir hisse. Ama şu an için yakınlarda sisteme girmeyi düşünmüyor.
    Son düzenleme : BJK Coccinella; 03-04-2021 saat: 16:50.

VESTL,

Uzun zamandır yükseliş trendinde ve bant genişliği yüksek olduğu için o da yakın zamanda sisteme girmeyi düşünmüyor...

6.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Burda mıyız arkadaşlar? Senet düşmüyor diye herkes kayboldu sanırım?
    hocam herzaman sizi ve izci hocamın değerli yorumlarınızı ilgiyle takip ediyorum ALLAH gönlünüze göre versin ..çok iyi niyetli ve samimi işler yapıyorsunuz ..borsa dea sizin gibi izci hocamda olmak üzere bu üne kadar rastlamadım .saygıyı HAK ediyorsunuz ,eyALLAH ALLAHA emanet olun ...

Alıntı Originally Posted by atmaca124 Yazıyı Oku
    hocam herzaman sizi ve izci hocamın değerli yorumlarınızı ilgiyle takip ediyorum ALLAH gönlünüze göre versin ..çok iyi niyetli ve samimi işler yapıyorsunuz ..borsa dea sizin gibi izci hocamda olmak üzere bu üne kadar rastlamadım .saygıyı HAK ediyorsunuz ,eyALLAH ALLAHA emanet olun ...
    Teşekkür ederim Sayın atmaca124

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by atmaca124 Yazıyı Oku
    Sevgili atmaca, Sağolun güzel sözleriniz için. Hep beraber önce sağlık ve kazanmak dileği ile. İnşaallah...
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Sayfa 415/932 İlkİlk ... 315365405413414415416417425465515915 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •