Sayfa 415/1005 İlkİlk ... 315365405413414415416417425465515915 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 3,313 - 3,320 arası.

Konu: Viop LI

1.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    arkadaş malak gibi akdeniz güneşinde d vitamini alıyorum diye bütün yaz kumlara serilmişti... eylül ayında d vitaminini ölçtürmüş altlarda sürünüyor değeri, doktoruna diyor ki niye böyle bütün yaz güneşlendim...

doktordan önce ben dedim, sen güneşlendikten sonra denize girdin mi , duş da aldın mı ? diyor ki heee tabii ki ... bi de suratıma bakıyor ne demek istiyorsun diye... daha açık nasıl denir ki ?
    d colefor al benimde aynı sorun vardı düzeldi...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Bence kendisi bu konuda uzman.

Bana da patlamış mısır yeme demişti.

secbul da sivri biberin sivri kısmını yemeyin demişti, ne zaman sivri biber doğrasam ucunu kesip atıyorum.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    konunn benle alakası yok... arkadaşın güneşlenme sonrası yaşam tarzı ile ilgili konu...

eğer güneşleniyorsan vücudun aldığı güneşi deriden işler hale getirmesi için yıkanmaman lazım en az 2 saat falan denir de bana sorsan 24 saatten fazla güneşlendikten sonra vücudunda güneş gören yerleri ovmayacan , yıkamayacan ki tam kapasite d vitaminini işlesin deriden akıllı irade
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

4.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    konunn benle alakası yok... arkadaşın güneşlenme sonrası yaşam tarzı ile ilgili konu...

eğer güneşleniyorsan vücudun aldığı güneşi deriden işler hale getirmesi için yıkanmaman lazım en az 2 saat falan denir de bana sorsan 24 saatten fazla güneşlendikten sonra vücudunda güneş gören yerleri ovmayacan , yıkamayacan ki tam kapasite d vitaminini işlesin deriden akıllı irade
    fazla güneşlenince çilli bon bon oluyorum...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
    evvel yükseklerden uçtu,
    düze indi şimdi gönlüm
    faiz sebep enflasyon sonuçturdan
    rasyonelliğe acı ekşi evrilişle
    başa geldi şimşek işler
    enflasyonla doldu göynüm

gaviscon getir hafizeeeee
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

6. İman sahibiyim demek kolay, rasyonelim demek güç. İşi ehline verdim denmesi gerekir.

Mesela bu kişi rasyonel biri

"Bana demir kütleleri getirin, tam iki ucu denkleştirdiği vakit körükleyin dedi, tam onu bir ateş haline koyduğu vakit getirin bana dedi: üzerine erimiş bakır dökeyim"
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    İman sahibiyim demek kolay, rasyonelim demek güç. İşi ehline verdim denmesi gerekir.
    bugüne değin ( şahlanış loading ) ehilsizlik mi modaydı ?

bu bir çelik erişçi şarkısı mı ? senin modan geçti, şimdi o kadın moda bybe bye ... albüm kapağına illüstrasyon yapmıyoruz, memleket yönetiyoruz beyler bayanlar hoppp bi farkındalık , hella sis farları eşliğinde...

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bakan sbf iktisat 88 mezunu
    80'ler siyasal zor donem. Yahya'nın asistanlığını yapmış. Sağcı liberal bir adamın çevresi zayıf olur..

Sayfa 415/1005 İlkİlk ... 315365405413414415416417425465515915 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •