Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
konunn benle alakası yok... arkadaşın güneşlenme sonrası yaşam tarzı ile ilgili konu...
eğer güneşleniyorsan vücudun aldığı güneşi deriden işler hale getirmesi için yıkanmaman lazım en az 2 saat falan denir de bana sorsan 24 saatten fazla güneşlendikten sonra vücudunda güneş gören yerleri ovmayacan , yıkamayacan ki tam kapasite d vitaminini işlesin deriden akıllı irade
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
evvel yükseklerden uçtu,
düze indi şimdi gönlüm
faiz sebep enflasyon sonuçturdan
rasyonelliğe acı ekşi evrilişle
başa geldi şimşek işler
enflasyonla doldu göynüm
gaviscon getir hafizeeeee
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
İman sahibiyim demek kolay, rasyonelim demek güç. İşi ehline verdim denmesi gerekir.
Mesela bu kişi rasyonel biri
"Bana demir kütleleri getirin, tam iki ucu denkleştirdiği vakit körükleyin dedi, tam onu bir ateş haline koyduğu vakit getirin bana dedi: üzerine erimiş bakır dökeyim"
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
bugüne değin ( şahlanış loading ) ehilsizlik mi modaydı ?
bu bir çelik erişçi şarkısı mı ? senin modan geçti, şimdi o kadın moda bybe bye ... albüm kapağına illüstrasyon yapmıyoruz, memleket yönetiyoruz beyler bayanlar hoppp bi farkındalık , hella sis farları eşliğinde...
Yer İmleri