Artan

1,41 14.63 18:10
28,38 10 18:10
55,00 10 18:10
267,50 9.99 18:10
123,40 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

47,70 -10 18:10
283,50 -10 18:10
45,36 -10 18:10
43,74 -10 18:10
12,99 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

13.711.567.177,20 18:10
10.895.811.089,25 18:10
8.802.742.609,10 18:10
8.085.116.003,38 18:10
7.196.277.142,40 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 415/948 İlkİlk ... 315365405413414415416417425465515915 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 3,313 - 3,320 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    yurtdisinda kimse mutlu degilki

Mutlu olsaydin sende Kanadayi terketmezdin

Yasadigin ulkeye uyum saglarsan mutlu olursun ama buda benligini kaybetmek demek

ben 2 senede Turkceyi unutan tanidim.

Her metalin erime derecesi farkli. Kimisi 3 gunde erir kimi metal 10 dakkada kimide benim gibi hic erimez

Kimide senin gibi akilli davranip bu cehennemden kacar

Facebook un en buyuk Turk grubu uye sayisi 50 bini gecmistir heralde orada yazilanlari oku herkes agliyor Turkiye diye.

Cunku guzel hayatin tadini bir aldinmi asla unutmuyorsun tabi bahsettigim eski Turkiye

Gocmen Turklerin grubu bu. Avrupada insanlarin basina gelenleri okuyorum bazen sukrediyorum iyiki Amerikadayim diye. Goreceli olarak Amerika cok cok daha iyi. Ama para pesindeysen iyi. Para bana bir sey ifade etmiyor daha fazla paraya gerek yok.
    Ben iki yıl UK de kaldım.

Yurt dışına giden herkesin oradaki yaşamı ile kurduğu tek bir cümle vardır.

"Ben orada insan olduğumu hissettim."

Ben aynı duyguyu sadece askerde hissetmiştim. Zira herkes eşitti.

Gerçekten öyle.

Türkiye de yaşayıp gelişmiş bir ülkede yaşamayanlar onları K.Korede yaşayıp ülke dışına çıkamayanlar gibi görüyor.

Ki K.Korede yurtdışı zaten yasak.

Bizim ülkede de nüfusun büyük kısmı için yasal olarak olmasa da fiilen yasak. Vize, yurtdışı harcı, uçak parası ve otel parasını düşündüğünde...
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Gaziantep'te hafif ticari araçla otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi öldü

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde hafif ticari araçla otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.
    Kaynak : Anadolu Ajansı

Kaza resminde eski renault TX marka otomobilin hem tamamıyla ikiye bölündüğü hem de tavandan eser kalmadığı görülüyor.

Bu araçlar hala neden trafikte.

Bunların karasör ömrü yok mu? Araç en az 50 yıllık.

Devlet 3 kat vergi alacak diye arabanın sıfır fiyatını Almanyanın 3 katı yapıp bu insanlara neden sağlam araç verilemez.

Bunların ölüm nedeni gerçekten kaza mı yoksa başka türlü vergi toplayamayan devlet mi?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    yurtdisinda kimse mutlu degilki

Mutlu olsaydin sende Kanadayi terketmezdin

Yasadigin ulkeye uyum saglarsan mutlu olursun ama buda benligini kaybetmek demek

ben 2 senede Turkceyi unutan tanidim.

Her metalin erime derecesi farkli. Kimisi 3 gunde erir kimi metal 10 dakkada kimide benim gibi hic erimez

Kimide senin gibi akilli davranip bu cehennemden kacar

Facebook un en buyuk Turk grubu uye sayisi 50 bini gecmistir heralde orada yazilanlari oku herkes agliyor Turkiye diye.

Cunku guzel hayatin tadini bir aldinmi asla unutmuyorsun tabi bahsettigim eski Turkiye

Gocmen Turklerin grubu bu. Avrupada insanlarin basina gelenleri okuyorum bazen sukrediyorum iyiki Amerikadayim diye. Goreceli olarak Amerika cok cok daha iyi. Ama para pesindeysen iyi. Para bana bir sey ifade etmiyor daha fazla paraya gerek yok.
    Ben Kanadayi terk etmedim, 6 ay kislari yokum sadece.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,625
    "Hayatın inişlerini istemiyorum, çıkışlarına değmez."
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Sigortasız olursa anasını bile yatırır severler
    Abi orada sağlık sigortası ve diş sigortası ayrı. Sigorta kapsamı ödediğin seçtiğiniz sigortaya göre değişiyor ilacı ona göre ücretsiz yada parayla alabiliyorsun. Ama orada sağlık pahalı. Bizim burada olduğu gibi öldüğün zaman takdiri ilahi kader deyip geçmiyorlar hemen mahkemeye gidip tazminat davası açıyorlar. Kullandığın ilacın yan etkileri yüzünden bile milyonlarca dolar tazminat davası kazanıyorlar. Avrupa'da bildiğim biyokimya uzmanı 2-3 milyon dolar kazanıyor yıllık. Yaptığın işin riskine göre gelirin artıyor. Avrupa'da yaşayan Türkler genelde burada ameliyat oluyorlar. Çünkü orada öyle kolay kolay ameliyat yapmıyor doktor. Bizim burada kurbanlık koyun gibi ameliyat yapılıyor. Ölürsen takdiri ilahi.

Gavur ülkelerinde yeterki paran olsun, özel hastanelerde özel olarak A. bile koyarlar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Allahım sana karşı nasıl bir suç işledim de, bu başlığa bir göt bile fazla iken iki tane birden gönderdin?

Kapitalizmin tanrısı olan bu ülkelerde, özel sağlık kuruluşu yokmuş.
    Bizdeki kadar mantar gibi çok olmayabilir. Oranın kriterleri denetim mekanizmaları bizim ki gibi uyduruk değil. Şuan eğer özel hastane açma kıstı olmasın bir o kadar daha açarlar bizde. Hatta şuan bir dahiliye uzmanı ilave etmen bile mümkün değil bu hakkı o ildeki başka hastaneden satın alıp öyle açıyorlar. Özel hastaneler SGK nin ödediği tedavi ve tetkik ücretiyle temizlik elektrik su parasını ödeyemezler SGK benim ödediğimi az buluyorsan sana gelen kazı yolabildiğin kadar yol diyor hiç karışmıyor. A Grubu bir hastaneye taş çatlasın muayene tahliller film ultrason EKG dahil 100 TL civarındadır. Özel hastanede 1-2 hormon tahlilinin maliyeti o kadardır.

Dünkü Akit paçavrası manşeti.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 415/948 İlkİlk ... 315365405413414415416417425465515915 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •