Sayfa 415/548 İlkİlk ... 315365405413414415416417425465515 ... SonSon
Arama sonucu : 4381 madde; 3,313 - 3,320 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1. Hadi hayırlı olsun

2. Biraz önce KAP'a düşen habere göre DGZTE ve Hürriyet'te yönetim kurulu üye değişikliği yapılmış ve her iki şirkettede MEHMET SOYSAL yeni üye olarak atanmış. İnternetten gördüğüm kadarıyla Mehmet Soysal Demirören Medya'nın İcra Kurulu Başkanı. Yönetim de resmen devredildiğine göre artık hisse devir işlemi çok kısa sürede, yarın öbür gün tamamlanır.

http://www.gazetevatan.com/mehmet-so...ontent=1166891
    Son düzenleme : karamsar; 16-05-2018 saat: 22:59.

3. Şu Gazete bir an önce hakettiği yerlere gelse de.başka kağıtlar hazır ucuzken pozisyon açabilsek

4.  Alıntı Originally Posted by karamsar Yazıyı Oku
    Biraz önce KAP'a düşen habere göre DGZTE ve Hürriyet'te yönetim kurulu üye değişikliği yapılmış ve her iki şirkettede MEHMET SOYSAL yeni üye olarak atanmış. İnternetten gördüğüm kadarıyla Mehmet Soysal Demirören Medya'nın İcra Kurulu Başkanı. Yönetim de resmen devredildiğine göre artık hisse devir işlemi çok kısa sürede, yarın öbür gün tamamlanır.

http://www.gazetevatan.com/mehmet-so...ontent=1166891
    Adamlar gece gündüz devir için çalışıyorlar. Sürekli bir haber akışı var. Gecenin bu saatinde bile kap a haber düşüyor. Cumaya kadar devir yapılır diye tahmin ediyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by 1BRAH1M Yazıyı Oku
    Adamlar gece gündüz devir için çalışıyorlar. Sürekli bir haber akışı var. Gecenin bu saatinde bile kap a haber düşüyor. Cumaya kadar devir yapılır diye tahmin ediyorum.
    Nenim bildiğim bu tür işler pay devrinden sonra yapılır. Bunlar neden böyle yapıyorlar anlamadım

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Devir geldi kapta

Hayirli olsun

7. Tum hissedarlara hayirli olsun herkese bol kazanclar
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

8. Satış işlemleri bitmiş devir tamamlanmış kap a düştü

Sayfa 415/548 İlkİlk ... 315365405413414415416417425465515 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •