Boş laf mı??
Yine çok güldürdün..[emoji16][emoji16][emoji1]
1....
Boş laf gorüyorsan beni engelle okuma geç git..
2....
Burada hicbir teknik veya temel analizin yok.Her geleni eleştirmekten başka yazın yok.Herkes haksız bilmiyor ama sen hep haklısın..Acaba boş yazan sen misin benmiyim??
3...
Hisse nasıl gidecek ki diyorsun.RTLAB a bel bağladı diyorsun.Güler hissesine güvenmiyorsan burada işin ne??
Rtlab hissen var bunu biliyoruz.Guler hissen yokken burada niye herkesi eleştirip duruyorsun..??
Ama olsun forumun neşe kaynağısın..[emoji1][emoji16][emoji1]
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
CEVAPLIYORUM,
1- Benı eğlendırıyorun, neden engelleyeyım.
2- ne guze işde haddımı bılıyorum, ama sen öylemin söylediğin bir tane bıle analız gerçekleşmemesıne ragmen hala kendin çalıp kendın oynuyorsun, acı olanda hala kendının bıle farkında değilsin,
3 burda herkesı elstrımıyorum, sadece onlarca defa ynaılan ınsanların hala yanılmalarına ragmen yazmalarına şaşırıyorum
4 buda benden olsun, rtalb gıtmeden guler nasıl gıdecek acaba, merkla beklıyorum..
9 aylık bilanço ve 12 aylık bilançosu geçen seneye göre yüksek gelecek. .Oyak yatırım radarina almış yüzde 50 bekliyorlar. ..https://youtu.be/wmgm8WB0_Uk
Sayın kobra paylaşımınız için teşekkür ederim..
Videonun 4.55 ile 07.00 dakikalarinı Gülere ayirmış..
Özetle..
1..A1 halka arzı pozitif etkileyecek diyor
2..Yıl sonuna doğru gelecek bilancoyla rasyoları %50 ucuzlayacak diyor.Surekli ucuzluğundan bahsediyor..
3 ..Fiyati uzun zamandır yatayda olduğunu 2,70 fiyatinınin teknik açıdan onemli oldugunu buranin aşılmasıyla 3,10 lara gelebileceğini söylüyor..
Artik aracı kurumlarin radarına girecek gibi duruyor..
Asla ytd..
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
osmanli yatirim'in 9 aylik kari 49.5 milyon gelmis
bakalim a1 capital ne kadar gelecek ?
"yatırım tavsiyesi değildir"
Yer İmleri