Sayfa 416/852 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516 ... SonSon
Arama sonucu : 6815 madde; 3,321 - 3,328 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

Adel i geçen hafta asuzuyu dün verdim tesekkurler

2.  Alıntı Originally Posted by erkan14 Yazıyı Oku
    Acemşah burada da var ama çok yüklü malı yok
    Selam arkadaslar..

benim portfoyde ana hissem asuzu... biraz derimod um var ve cok azda kipam var
    kipayi alis nedenimi asuzu sayfasinda da yazmistim patronun asuzuda takozluk yapmasina uyuz oldugumdan dolayi kipa aldim..Cunku patron kipanin hepsini almak istiyor.
    inceleme sonucunda da 2 lot kipa ya 1 lot migros degisim oraninin olabilecegini gordum zaten bunu da kipa sayfasina yazmistim..
    kipada olay artik piyasa degil...
    kipadaki olay patron ile migros degisim savasidir..
    kipaci kardeslere tavsiyem patron 5 liraya da yukseltse... borsadan toplamak icin trader bile tutsa kapatin ekranlari
    migros degisimini bekleyin derim...

hepinize bol kazanclar..
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

3. Sunu da belirteyim..
    Bu kipa satısinda ufak yatirimciya hakkini vermezse olay cok uzayacak.. Masaklık bir satış sozkonusu bence.. Vergi hukukuna aykiri nuanslar var dusuncesindeyim. Devletin kurumlari gariban vatandasin 5 liralik 10 liralik vergisi icin şahan olurken milyarlik islemleri gormuyorlar hayret...!
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

4.  Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    Selam arkadaslar..

benim portfoyde ana hissem asuzu... biraz derimod um var ve cok azda kipam var
    kipayi alis nedenimi asuzu sayfasinda da yazmistim patronun asuzuda takozluk yapmasina uyuz oldugumdan dolayi kipa aldim..Cunku patron kipanin hepsini almak istiyor.
    inceleme sonucunda da 2 lot kipa ya 1 lot migros degisim oraninin olabilecegini gordum zaten bunu da kipa sayfasina yazmistim..
    kipada olay artik piyasa degil...
    kipadaki olay patron ile migros degisim savasidir..
    kipaci kardeslere tavsiyem patron 5 liraya da yukseltse... borsadan toplamak icin trader bile tutsa kapatin ekranlari
    migros degisimini bekleyin derim...

hepinize bol kazanclar..
    Katılıyorum 10 aydır bekliyorum. Fiyat yükseltmesi felan umurumda değil hisseler Migros’la değişene kadar Burdayız. Ama ben migrosun hisse değerinin %15-20 is arası Bi oran bekliyorum sayın acemşah umarım siz haklı çıkarsınız. 😀

5. Bu mipne nin endeks ile çok alakası varmış gibi bide düşüyor ya, söyleyecek söz bulamıyorum...

6. [QUOTE=atlardasever;1555545]Katılıyorum 10 aydır bekliyorum. Fiyat yükseltmesi felan umurumda değil hisseler Migros’la değişene kadar Burdayız. Ama ben migrosun hisse değerinin %15-20 is arası Bi oran bekliyorum sayın acemşah umarım siz haklı çıkarsınız. ��[/QUOT

carfursa İna göre degeri 3.4 milyar tl Kiler İna ya göre 475 milyon tl bulunmuş birleşme oranı 0.10 çıkmış

Migros özkaynak 918 milyon tl 1070 kipa öz kaynak gelir var bunu çıkınca -160 Migros ile 1.2 milyar tl öz kaynak olan Kipa ayrıca 31.12.2017 gayrimenkul ler ekspertiz olacak

015.yada 0.20 adil bir oran olmasa gerek

7.  Alıntı Originally Posted by Hisseci 16 Yazıyı Oku
    Selamlar;

Bizim forumda yazmışlar ismimiz zikredilmiş diye. Şöyle bir bakalım dedik fakat buranın da bir Üstadı var gördük. Güzel çalışma elinize sağlık sn. Hisseci 16.

Grafiğiniz güzel günler yakındır demiş. Umarım öyle olsun. Hayırlı bol kazançlar dileğimle..

Sayfa 416/852 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •