Sayfa 416/855 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516 ... SonSon
Arama sonucu : 6839 madde; 3,321 - 3,328 arası.

Konu: LYDHO - Lydia Holding A.Ş.

1. arkadaşlar herkesin kendi kararını vermesi gerekiyor...herkesin risk anlayışı ve imkanı farklıdır...sonuçta vereceğiniz karar direk sizi etkileyecek...kararınız ile ya kazanacak yada kayıp edeceksiniz...bu kararınızı verirken herkesin söylediklerini gözardı edin ve tüm kararı siz verin...

umarım ki verdiğiniz karar en doğrusu olur...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Bende mipaz hissesi yok, almayı düşünüyordum onun için belediyede bu imar işlerine bakan arkadaşla görüştüm, parsel numaralarını verdim ve bana verilen bilgi şu; Verdiğiniz parsellerde konut yapılamaz ama ticari anlamda fuar alanı, piknik alanı, hobi bahçesi, ekolojik şeyler vs. vs. gibi şeyler söyledi, sk3 diye bir kapsamdaymış ve çok uzun bir açıklaması var dedi, tekrar tekrar sordum ama konut ya da ticari işletme , yani otel alışveriş merkezi gibi birşey yapılamaz dedi..

Tercih size kalmış...

3.  Alıntı Originally Posted by selman Yazıyı Oku
    Bende mipaz hissesi yok, almayı düşünüyordum onun için belediyede bu imar işlerine bakan arkadaşla görüştüm, parsel numaralarını verdim ve bana verilen bilgi şu; Verdiğiniz parsellerde konut yapılamaz ama ticari anlamda fuar alanı, piknik alanı, hobi bahçesi, ekolojik şeyler vs. vs. gibi şeyler söyledi, sk3 diye bir kapsamdaymış ve çok uzun bir açıklaması var dedi, tekrar tekrar sordum ama konut ya da ticari işletme , yani otel alışveriş merkezi gibi birşey yapılamaz dedi..

Tercih size kalmış...
    sabah dediğim gibi hatta fazlası istediklerinin hiçbiri olmamış oluyor

itiraz olacak, şirketimiz tarafından incelemeler sonucu ilana itiraz edilmiştir diye haber düşer kap a

1-2 sene daha beklemeye devam...
    borsada para geçer çakıl taşı değil, kimse tanımadığı kişilerin dedikleriyle al sat tut kararı vermesin ...
    yaptığım tüm tahmin ve yorumlar kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

4.  Alıntı Originally Posted by BROKERAY Yazıyı Oku
    sabah dediğim gibi hatta fazlası istediklerinin hiçbiri olmamış oluyor

itiraz olacak, şirketimiz tarafından incelemeler sonucu ilana itiraz edilmiştir diye haber düşer kap a

1-2 sene daha beklemeye devam...
    Aynen bende sizin gibi düşünüyorum, önemli olan KAP da bu açıklandığı zaman hisse nasıl tepki verir, bunu doğru tahmin edebilen parayı kazanır...

5. zaten bunu bilen bilmiştir hertürlü öğrenmiştir spekler

belediyeden şirketten sağdan soldan

olumlu net birşey olsaydı şimdiye tavandı

bak gerele 1 saat oyalandı yapıştı tavana

bu bence elindeki yüklü malı birilerine boşaltma derdinde

hazır haberde gelmiş

kağıdın hareketleri bunu gösteriyor..
    borsada para geçer çakıl taşı değil, kimse tanımadığı kişilerin dedikleriyle al sat tut kararı vermesin ...
    yaptığım tüm tahmin ve yorumlar kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

6.  Alıntı Originally Posted by selman Yazıyı Oku
    Bende mipaz hissesi yok, almayı düşünüyordum onun için belediyede bu imar işlerine bakan arkadaşla görüştüm, parsel numaralarını verdim ve bana verilen bilgi şu; Verdiğiniz parsellerde konut yapılamaz ama ticari anlamda fuar alanı, piknik alanı, hobi bahçesi, ekolojik şeyler vs. vs. gibi şeyler söyledi, sk3 diye bir kapsamdaymış ve çok uzun bir açıklaması var dedi, tekrar tekrar sordum ama konut ya da ticari işletme , yani otel alışveriş merkezi gibi birşey yapılamaz dedi..

Tercih size kalmış...
    Evet bu moralimi bozdu işte yinede bu hisseye değer kazandıracaktır umuduylayım ufakta olsa biraz daha primlenir kaçtık kaçtık yoksa elimize verdiler şarkısını söyleriz

7. arkadaşlar ben de kar stopu yapmak istiyorum...geçmişte zaten bu beklenti ile 3,20 leri görmüş...yani aslında çıkış potansiyeli yüksek de görünüyor ama her ihtimale karşı bende kar stopu yapmak istiyorum...sermayemin yarısı ile 1,90 maliyetli hisselerimi 2,32 den verdim...umuyorum ki benden alanlar da kazansın...şu anda mipaz hala güçlü duruyor ...görüntü daha da çıkmak istiyor görünüyor...ama yine de ben çıkmak istiyorum...

tüysüz kartalım (banvit ) bu aralar dinlenmesini tamamlamak üzere...ben ona geçtim dostlar...kalan tüm dostlara ben başarılar diliyorum..gönlüm daima sizlerle olacak....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8. kısmı onay gelse dahi mipaz çok iyi etkilenecek ama hiç onaylanmamışsa belki düşüş riski olabilir..gerçi bu beklenti ile ileriki zaman diliminde hisse daha çok çıkacak ama ben yine de risk almak istemiyorum...

dediğim gibi gönlüm sizlerle...benden alan arkadaşa duacıyım ...umarım oda kazanır....tekrardan tüm dostlara başarılar diliyorum...

Sayfa 416/855 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •