Originally Posted by selimtogrul Beyaz atlı dm ne bak yemin ederim beton yetmez abime seviyorum seni sende dm ne bak
Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda :
Geçmiş olsun Kankim, Allah şifalar versin inşaallah...
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
ablam watsapa bak
Originally Posted by selimtogrul Beyaz atlı dm ne bak Originally Posted by MR&MRS yemin ederim beton yetmez abime seviyorum seni sende dm ne bak Kalabalıkta fısır fısır Fena işkillendim. Bişey duydunuz/biliyonuz da söylemiyorsanız, vay size
Originally Posted by izci Geçmiş olsun Kankim, Allah şifalar versin inşaallah... sağ olasın izcanım
Originally Posted by alyel Kalabalıkta fısır fısır Fena işkillendim. Bişey duydunuz/biliyonuz da söylemiyorsanız, vay size Vallahi çok kötü yakaladın. Acil durum diye dm ne bak dedim. Yoksa buraya da yazarım. Ne olacak.
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir. " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Originally Posted by MR&MRS ablam watsapa bak Dert belli de derman muhtelif. Bizim dermanımızla, derdi çekenin dermanı aynı olmazsa, dert asıl o zaman dert. Sığınıyoruz, "derdini veren, dermanını da verir" diye.
Geceniz güzel, umudunuz bol olsun. Cümleten iyi geceler.
Forum Rules
Yer İmleri