Sayfa 416/1002 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516916 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 3,321 - 3,328 arası.

Konu: Viop XLVIII

1. Komple toplayın çakalların malını
    Hamdım Piştim Yandım

2. Bu filim böyle bitmez. Daha esas oğlanı görmedik.

3. Mutlaka son iki gün iptal edilmeli
    Enkaz yagmacilarina madalya taktı devlet

4.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Bu filim böyle bitmez. Daha esas oğlanı görmedik.
    Taban kapatır bugun

Alıntı Originally Posted by beta_ Yazıyı Oku
    Kredi kullanınca zaten hayat sigortası yapıyorlar. Odeyecekleri paraları zaten sigorta şirketinden alacaklar. Cok ta reklam yapılacak bir olay değil. Ufak bir karşılık ayırarak borcları silebilirler
    Her kredide hayat sigortası yok, ticari krediler var, bch var, kredi kartı var. Neyi küçümsemeye çalışıyorsunuz anlamadım.

6. şimdi bu halk alımları bes mi bunu anlamanın yolu yok sanırım. yarının takasını bekleyeceğiz dünün işlemleri için. dün de halk'tan bir miktar alındı denmişti. halk'ın aldığından çok gedik boşalttı bu arada

7. İpi sapı kalmamış piyasanin operasyon tamamlanmışsa hicbirseyden haberi olmayan besicilere mal devri bittiyse nerede kalmıştıga geri döndük mu?
    Enflasyon ve dolar üzerinden hisse değerlendirme döneminin sonundayiz yeni dönem enflasyon,parasal genişleme,borçlar,dış konjonktür ve güven sorunsalı üzerinden dövizi ve altını fiyatlama da.

8.  Alıntı Originally Posted by mzffr Yazıyı Oku
    Her kredide hayat sigortası yok, ticari krediler var, bch var, kredi kartı var. Neyi küçümsemeye çalışıyorsunuz anlamadım.
    Kaldı ki o sigortayı da Anadolu Hayat yapmıştır. Yine grup şirketi.

Ama o risk de reasürans şirketlerine ait vs. diyecekler için bunun sonu yok.

Madem öyle bütün özeller yapsın görelim.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 416/1002 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516916 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •