Ama dikkatimi şimdi birşey çekti hisse azar azar 5 düşüyorsa çıkarken 3 çıkıyor aldatmacada olabilir
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ama dikkatimi şimdi birşey çekti hisse azar azar 5 düşüyorsa çıkarken 3 çıkıyor aldatmacada olabilir
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hocam satmakta fayda var niye diyeyim her koyun kendi bacağından asılır....ben seni çok pozitif gördüm sana katılmıyorum dedim o kadar...o kadar sinirlendim ki sattım....sinirlenmemin nedeni satmamın nedeni bu yönetim dedim...yoksa ben daha önce 2 tl li rakamları gördüm yine satmazdım....bana sordun almayı düşünüyor musun diye bende soda ağır basıyor dedim....gubrf de bu kadar uzun süre kalmamın sebebi son 3 yıla kadar çok iyiydi son 3 yıldır tanınmaz halde sürekli yalan söyleyen yönetimler var...
gübretaş hisseside gübretaş yatırımcısıda benim için özeldir...hiçbir zaman kötü konuşmak istemem o yüzden mümkün olduğunca yorum yapmıyorum.....satıp olumsuz konuşmak etik değil benim için...paraya tapan biride değilim tapan biri olsaydım şuan gubrf den dolayı kafayı yemiştim....2 kere fırsat geldi 2 kere satmayarak kaçırdım inşallah 3 .de voleyi vuracağım....herkese bol şans....
ortak senin iyi niyetli olmandan hic şüphem yok, yani en dipten satmana inanki üzüldüm, eğer çıkacak olursa hisse, inanki seninde trende olmanı çok isterdim. Olumlu düşünüyorum evet ortak hisse dönüş sinyali verdi, zaten takip ettiğim icin ısrarla diyorum toplanıyor ve hisse sahipli, bugün isteseydi 1 milyon lot ile tavan dahi yapardı, ancak bende olsam tavan yapmak yerine sallayarak silkeleyerek bir kaç kademe yukarı çıkarıp toplarım, tavana hemen gidip tavandan alim yapmam. Spek aslında çok akıllı ve taktiksel hareket ediyor.
Ortak cesaretine hayranım bende düşünüyorum ama elde bırakırlar diye cesaret edemiyorum ama senin kar etmene sevindim
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
genel alıcı kurumlar / satıcı kurumlar
ilk 5 kurum bazında
![]()
Yer İmleri