Sayfa 417/928 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517917 ... SonSon
Arama sonucu : 7422 madde; 3,329 - 3,336 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. Ama dikkatimi şimdi birşey çekti hisse azar azar 5 düşüyorsa çıkarken 3 çıkıyor aldatmacada olabilir

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    sayın xxtrader 8 li 9 lu rakamlarda israrla satmadın ve beni çok etkiledin yazdiklarinla ve satmaya elim gitmedi, cunki 15 liralardan bahsediyirdun diğer trader ile birlikte,

Anlamadığım geldin 2010 fiyatlarindan aldigin maliyetle sattin en düşükten, aradan 7 sekiz yıl beklemen boşuna oldu, gerçekten çok garip geliyor yazdiklarin bana, yanlış anlama ama ortak sen birileri ile ortakmi çalışıyorsun diyesim geliyor, her iki üç nokta yazıların aklıma geliyor 8 liradan satmayın 15 lira olacak dedin , satmadı çoğu insanda, simdi kağıt 3 lira satmakta fayda var diyorsun , iyi niyetli yorum yaptıgini düşünüyorum, cunki uzun zamandır seni takip ediyorum , ama bilmesem seni art niyet var ve spege çalışıyor derdim net olarak.yuksekken satma, en dipte sat.

Çok değişik yorumların var ortak, bence sen yorum yapma, cunki çok insani etkiliyorsun, yukarda inan sana uydum satmadın, simdi de uyup düşükten satan olabilir de senin yorumuna göre, ortak farkında olmadan vebal alıyorsun.seni okuyan almaz inan.

Hisse hakkında benimde morel bozuk olduğu icin olumlu bakmazdim, ancak hisse en kısa zamanda iyi yerlere gelecektir. Bu sadece tahmin değil, bekleyin ve görün, bunu 15 yirmi gündür ısrarla yazıyorum.
    hocam satmakta fayda var niye diyeyim her koyun kendi bacağından asılır....ben seni çok pozitif gördüm sana katılmıyorum dedim o kadar...o kadar sinirlendim ki sattım....sinirlenmemin nedeni satmamın nedeni bu yönetim dedim...yoksa ben daha önce 2 tl li rakamları gördüm yine satmazdım....bana sordun almayı düşünüyor musun diye bende soda ağır basıyor dedim....gubrf de bu kadar uzun süre kalmamın sebebi son 3 yıla kadar çok iyiydi son 3 yıldır tanınmaz halde sürekli yalan söyleyen yönetimler var...

3.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Ama dikkatimi şimdi birşey çekti hisse azar azar 5 düşüyorsa çıkarken 3 çıkıyor aldatmacada olabilir

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    geçen 3,09 dan 4 bin lot almıştım bugün 3,23 sen sattım, ama kemik lotum sabit duruyor, egerki senin dediğin gibi olursa 3,15 altına bu defa 5 bin lot daha alırım ve bu defa da satmam oda kalir.

4. gübretaş hisseside gübretaş yatırımcısıda benim için özeldir...hiçbir zaman kötü konuşmak istemem o yüzden mümkün olduğunca yorum yapmıyorum.....satıp olumsuz konuşmak etik değil benim için...paraya tapan biride değilim tapan biri olsaydım şuan gubrf den dolayı kafayı yemiştim....2 kere fırsat geldi 2 kere satmayarak kaçırdım inşallah 3 .de voleyi vuracağım....herkese bol şans....

5.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    gübretaş hisseside gübretaş yatırımcısıda benim için özeldir...hiçbir zaman kötü konuşmak istemem o yüzden mümkün olduğunca yorum yapmıyorum.....satıp olumsuz konuşmak etik değil benim için...paraya tapan biride değilim tapan biri olsaydım şuan gubrf den dolayı kafayı yemiştim....2 kere fırsat geldi 2 kere satmayarak kaçırdım inşallah 3 .de voleyi vuracağım....herkese bol şans....
    ortak senin iyi niyetli olmandan hic şüphem yok, yani en dipten satmana inanki üzüldüm, eğer çıkacak olursa hisse, inanki seninde trende olmanı çok isterdim. Olumlu düşünüyorum evet ortak hisse dönüş sinyali verdi, zaten takip ettiğim icin ısrarla diyorum toplanıyor ve hisse sahipli, bugün isteseydi 1 milyon lot ile tavan dahi yapardı, ancak bende olsam tavan yapmak yerine sallayarak silkeleyerek bir kaç kademe yukarı çıkarıp toplarım, tavana hemen gidip tavandan alim yapmam. Spek aslında çok akıllı ve taktiksel hareket ediyor.

6.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    ortak senin iyi niyetli olmandan hic şüphem yok, yani en dipten satmana inanki üzüldüm, eğer çıkacak olursa hisse, inanki seninde trende olmanı çok isterdim. Olumlu düşünüyorum evet ortak hisse dönüş sinyali verdi, zaten takip ettiğim icin ısrarla diyorum toplanıyor ve hisse sahipli, bugün isteseydi 1 milyon lot ile tavan dahi yapardı, ancak bende olsam tavan yapmak yerine sallayarak silkeleyerek bir kaç kademe yukarı çıkarıp toplarım, tavana hemen gidip tavandan alim yapmam. Spek aslında çok akıllı ve taktiksel hareket ediyor.
    ben 3,785 den sattım....

7.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    geçen 3,09 dan 4 bin lot almıştım bugün 3,23 sen sattım, ama kemik lotum sabit duruyor, egerki senin dediğin gibi olursa 3,15 altına bu defa 5 bin lot daha alırım ve bu defa da satmam oda kalir.
    Ortak cesaretine hayranım bende düşünüyorum ama elde bırakırlar diye cesaret edemiyorum ama senin kar etmene sevindim

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

genel alıcı kurumlar / satıcı kurumlar

ilk 5 kurum bazında

Sayfa 417/928 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517917 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •