Sayfa 417/718 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517 ... SonSon
Arama sonucu : 5743 madde; 3,329 - 3,336 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    ilginc olan iha icin spk surecinin hala baslamamis olmasi.

ne bekliyoruz hersey zaten kabataslak hazir olmaliydi ? ne kadar uzatirsak kardir hikayesi mi baska bir sey mi ?

Buna karsin bir haber daha var bende yeni bir halka arz dusuncesi ihlas grubu icin ama tamamen kendi kaynaklarim ile alakali oldugu icin manipulatif bir durum olmasin diye paylasmiyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku

ne bekliyoruz hersey zaten kabataslak hazir olmaliydi ? ne kadar uzatirsak kardir hikayesi mi baska bir sey mi ?

Buna karsin bir haber daha var bende yeni bir halka arz dusuncesi ihlas grubu icin ama tamamen kendi kaynaklarim ile alakali oldugu icin manipulatif bir durum olmasin diye paylasmiyorum.
    Başka neyi arz edecekler abi söylede bilelim ıhyay iştirakimi bari onu söyle..

3.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    Başka neyi arz edecekler abi söylede bilelim ıhyay iştirakimi bari onu söyle..
    Ihlas girisim sermayesi yatirim ortakligi gecen spk basvurdu YTD

4.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku

Hayek hocam bu sefer kan çıkar. 6 tane masa sandalye şirketi borsaya fazla bile. 7. Olursa yurt dışında balon şirketler topluluğu diye adı çıkar bistin. Olası bir iktidar değişikliğinde bu grubu düşünmek bile istemiyorum. Yaptıkları spekulatif işlemlerden ötürü soluğu savcılikta alacak çok adam var. Velasıl seçime kadar bu hisselere hareket geleceğine inanıyorum. Ellerinde bu kadar lot varken bunu yuksek fiyattan kitlemeden bilet alacaklarını sanmıyorum.
    Yatırım tavsiyesi değildir

5. ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

6. ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

7. ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

8. ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

Sayfa 417/718 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •