Sayfa 417/948 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517917 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 3,329 - 3,336 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Yolun başındayız, çok iyi olacağımıza yürekten inanıyorum. Gitmek isteyene de sözüm yok. SİLVER-CAN henüz sahneye çıkmadı.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

2.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Abi şimdi konuşta görelim kağıt önceki zirvesine geldi , şimdi ne yapalım
    Biz hisseyi alırken bu fiyatlar için almadık hedefimiz belli
    Ama ne güzel şimdi 74 verseyik 60' a gelirse alırız bi dünya mal kazanmış oluruz
    Kimsenin elini tutan yok , şansına güveniyorsan yapabilirsin , yalnız sonunda zırlamak yok
    Abi sende ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorsun
    Yok ben sadece 'az tamah çok ziyan verir' deyimini hatırlatıyorum , bizzat pratiğnini geçen 10 gün içinde yaşamış güya tecrübeli borsacı olarak....YTD cool:
    yataşta 1,45 alıp, 3,2'den verdim ... Oysa hedef 10'du... Hergün yeni açılan ENZAları gördükçe gururlanıyordum ortağıyım diye.. Verirken düşündüm güya 2,75'ten alacaktım geri... 3 oldu almadım, 3,20'den satmıştım, biraz daha düşmeliydi şöyle dişin kovuğuna değecek bir kar olması için... Sonra 4-5-6 oldu, cesaret edemedim almaya, bugünlerini görmüş olsam bile...

Sonra sasa'da yaşadım aynısını.. 1,7 alıp , 2,72 verdim birkaç ay sonra... Oysa ÇED raporunu indirip detaylı okumuştum, arkadaşlarla da paylaşmıştım olacakları... Sonra cesaret ette göreyim 4-5-6-7-8'den almayı...

Kront benzer hikaye, Karel benzer hikaye...

Tepeden satarım, biraz gevşer alırım, lot sayımı artırırım... HİKAYE dostum bu..

"Karımı ettim, bana bu kadar yeter, Allah bereket versin" diyip satıyorsan oh ne ala...

Ama kaçan balık büyük oluyor bazen.... Bazende o rakamı bi daha görmüyor senelerce... AKENR, ZOREN vb..

YTD

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Sevgili knox, bir son durum daha patlatsan, sana zahmet.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

4. Endexte ralli devam eder, sılvır zaten yeni başladı muhtemelen satanlar zarar eder.🤣

http://uzmanparam.milliyet.com.tr/ha...verildi/78624/

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    SİLVER-CAN SORU CEVAP KÖŞESİ

SORU:
    -Abi, sizin yatırım stratejinizi çok merak ediyoruz. Nasıl bir yol haritası izliyorsunuz.
    CEVAP:
    -Bir şeyi gerçek değerinin çok altında ancak borsada bulabilirsiniz. Reel de kimse size malını bedavaya veya çok ucuza vermez. Borsa doğru yatırım yapanlar için gerçekten bir fırsat maliyetidir. Sloganımız: Uygun hisse ve uygun fiyat.
    SORU:
    -Abi uygulamada bu söylediğinize katılan yatırımcı var mı acaba.
    CEVAP:
    -Warren Buffett'in en önemli silahının bir şeyi satın alırken uygun fiyata aldığını kendisi hep belirtir. Bazı zamanlar der ki "Belki de bildiğim tek şey bu"
    SORU:
    -Abi bu hisse bize uygun mu, acaba diyoruz ama, yardımcı olabilir misiniz.
    CEVAP:
    -Beraber yola çıktık, göstergeler değiştiğinde de yine beraber değerlendiririz. Şu anda yolun başındayız. (dip noktası:2.50)

6. silver2.jpg

MEÇ emminin dünkü satışı 66123 imiş...

MEÇ satışları ile birlikte işlem gören hisse adedi 14.437.946'dan 15.125.103'e çıkmış durumda... Toplam satış 687.157 adet.

Açıklık oranı %42,35 'e çıkmış dün itibari ile...

Sayfa 417/948 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517917 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •