Beter olsunlar
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün yarın bi haber falan gönderseler keşke stratejik ortaklık için danışman bulduk falan gibi yoksa halimiz harap.
3.50 olmuş yok düşmüş 2.50 olmuş 1.50 olmuş si..mde olmaz!! Senin paran nasıl kıymetliyse(hoş çalarak desteliyorsun) benim param daha kıymetli çünkü alınteri var emek var!! Uzun yıllardır borsadayım senin gibilerini çok gördüm zaman problemim yok sana ya da başkasına zararına vereceğimi düşünüyorsan patronuna söyle öyle bi mal bende yok!! Bir akü şirketi vardı borsaya kote!! Kottan çıktı!! 3.50’lerden sizin tabirle elime verdi!! 80 kuruşa bastı sattıramadı!! O şirketinde hikayesi eskiler bilir Kartal arazisi’ydi!! Hatırı sayılı bir zaman bekledim ve 3 kat karla malı yine senin tabirle boşalttım!! Bunu niyemi anlattım?? Burada acemiyi günlükçüyü paraya sıkışanı tokatlarsın!! Sabırlı yatırımcıdan babayı alırsın..Yapılan işlemlerin büyük bir kısmının bizzat tek elden ve robotla yapıldığı o kadar netki!! Neyse demem o ki su akar yatağını bulur zaman problemim yok istersen kuruşlara bas!! Taktım sana kafayı batarsak birlikte batarız!! Bu arada burada yazanların önemli bölümüde senin tayfan mutlaka sana ileteceklerdir selamımı!! Burada iyi niyetle yazan çizen arkadaşlar lütfen üzerlerine alınmasınlar!! Bu buraya son paylaşımımdır!! İyi niyetli tüm paylaşımcılara bol kazançlar.......
Kiraların dövizden tl ye dönmesi VAKKO için önemli gider kaleminde iyileşme sağlayacaktır.Ayrıca şu stratejik ortaklık biran önce açıklansa hiçte fena olmaz.
ytd.
Zeki Müren de bizi görecek mi? Eheueheu
Bu sene kur nedeniyle mağazaları adeta talan edildi.Araplar ve yabancı turistlere göre ürünler yarı fiatı gibi alındı kur farkından dolayı, mağaza kiralarınında dövizde tl ye çevirilmesi bilançolarına ekstra olumlu yansıyacak.Bakalım nasıl bir bilanço açıklayacak, kasasında yanılmıyorsam 40 milyondan fazla dövizi vardı.İyi bir bilanço sonrası CEO'muz Jaklin hanım stratejik ortaklık için ne haberler verecek, malum şirket 2 çeyrektir yıllardır zarardan sonra iyi bilançolar açıklamıştı.Bekleyip göreceğiz zaten piyasadaki mal az halka açıklığı %12
ytd.
Geri döner mi, bu yükseliş balon mudur yorum alalım?
Yer İmleri