Metro ne kadar aldı acaba görebilen var mı
Metro ne kadar aldı acaba görebilen var mı
Düşüşün olsun bakalım düşersen satan bulacakmısın burdayım
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Jorç horoz siz süslü rumuzlu kişi misiniz
Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Nugyonun 11 hareketinde iyi kazanmıştık sayenizde teşekkürler
Eyvallah 😀👍
Basimiz dondu neler oluyor biri aciklarsa seviniriz.
Benim 7 yıla yaklaştı satmadım hocam, ben satmadım o düştü derken iş inada bindi kaldı öyle, diyeceğim şudur ki bu kağıdı bana tuvalet kağıdı diye bedava verseler tekrar alıp kullanmam, o iş için bile o kadar söyleyeyim
İster kazandırsın isterse 10 tavan yapsın 7 yılın acı tecrübesi budur benim nazarımda
1.8m 4,6 dan metro almış ama gedikten 1,2m 4,77 açıktan satmış gibi görünüyor. Zira gedikte o kadar mal yok. Almanların 4,7 den sattığı 700 k malı düşükten yerine koymak için metroyu kullanmış olamaz sanırım citi. Elde kalanları kime ve kaça satacaksın acaba galip efendi. Satıştaki garan 400k ya anlam veremedim. Yarın belli edecektir eminim rengini. Bize farkmaz. 11 den önce satmayacağııımmnmm.
Yer İmleri