Sayfa 417/501 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467 ... SonSon
Arama sonucu : 4006 madde; 3,329 - 3,336 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1.  Alıntı Originally Posted by faruk55 Yazıyı Oku
    Çarşambali yavrum benim servetim seni döver sidik yarıştırma benle
    Boş konuşma araci kurumuda yazacak g... Mü yok şansına baskasi alınca bu benmiyim diyecen [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by çarşambi Yazıyı Oku
    Boş konuşma araci kurumuda yazacak g... Mü yok şansına baskasi alınca bu benmiyim diyecen [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Etme cahille sohbet ...... kestirirsin oldu... daha da yazmıyorum ... bak lan dalğana

3.  Alıntı Originally Posted by faruk55 Yazıyı Oku
    Etme cahille sohbet ...... kestirirsin oldu... daha da yazmıyorum ... bak lan dalğana
    6 ay galibe sövüp bir hafta sonra oven Faruk55 evet vatandaş göründüğün gibi cahil insanlar nasıl kendini ele veriyor sana buradan kaç lotluk adamsin diye soran oldumu geldin yazdin kurumunu yaz dedik lafi uzatma yemedi g..... Hadi Faruk cakil taşı vereyim sana 50 bin onlari say onlarla oyna

4. Çeşitli portföyüm var ... vangd 2018 favori kağıdım... iki tane daha var o da bende kalsın... burada tekkeyi bekleyen çorbayı içer... diğerleri bende kalsın ... artık yazmayacam burada ... bu hareketler reklam kokuyo malnıza sahip çıkın 1 yıl bekleyin.. tabi sabrınız varsa .. yoksa çok üzecek sizi

5. Ben sana adamlık öğretim ac aslan tahtasini ilk kurumda kim var bak madein carsambi [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]hadi Faruk um cakil tasina çakıl

6. bizde nasıl zarardan çıkalım hesap yapıyoruz sizde maşallah bir birinize girdiniz kavga kimseye kar getirmez arkadaşlar

7.  Alıntı Originally Posted by çarşambi Yazıyı Oku
    Ben sana adamlık öğretim ac aslan tahtasini ilk kurumda kim var bak madein carsambi [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]hadi Faruk um cakil tasina çakıl

Eğer aslanı ben yaptım diyosan ağasın ... ben konuşmam eyvallah sende ağasın

8. Ama bu tahta sahibi de gerçek ağadır... galip değil ... o kendini biliyo ...o na boynumuz kıldan ince

Sayfa 417/501 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •