Sayfa 417/1009 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517917 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 3,329 - 3,336 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Arkadaşlar herkesin sinirleri bozuk ben kendi adıma borsada zarardayim biraz sakin olalım bu günlerde geçecek önemli olan sağlık
    Boşver borsaya girmekle iyi yapmışsın...hem TL illizyonmuş....öyle diyolaa...yani aslında zarar değil kardasın..

2. ppz fonunun yarısını dün bozup akbank ve garanti aldım ,bankalar çok ucuz gibi geldi bana.

3. Cuma günü faiz kararından hemen sonra 409 gram almıştım malum olaydan sonra pazar gecesi aktifin fx inden piyasa açıldığı anda 470 den verdim..güzel kar bıraktı...sonrası gene TL de illizyon hesabına günlük faize geçtik......alan memnun veren memnun..fırsatlar herzaman birazda kısmete bağlı çıkar..

4. ----------------
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

5.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bence de..
    Kanada'da premier olmak icin 100K cad yani 600K TL gerekiyor.
    Bizde premier olmak cok ucuz.
    Ayrica bir HSBC ulkesinde Premier olan worldwide Premier oluyor.
    Ben tek krs masraf odemiyorum swift masrafi bile.
    Yurtdisinda cocuk okutanlarin tek gectigi banka HSBC dir.
    Syg,
    Dudu ustad , hsbc premier kredi kartin yillik 216 tl , premier miles kredi kartin yillik 250 tl ucreti varmis. Bu ucretleri geri iade ediyorlar mi acaba biliyor musunuz ? Saygilar.

Stopaj indirimi sizce uzarmı ? 31'aralıktan 31'mart'a kadar sürecek indirim hangi tarihte açıklanmıştı cevaplarınız için şimdiden teşekkürederim.
    Söylediklerim yatırım tavsiyesi değildir şahsi fikrimdir saygılar.

7.  Alıntı Originally Posted by TonyStark Yazıyı Oku
    Stopaj indirimi sizce uzarmı ? 31'aralıktan 31'mart'a kadar sürecek indirim hangi tarihte açıklanmıştı cevaplarınız için şimdiden teşekkürederim.
    23 aralıkta açıklanmıştı

8. 1-Bulunduğunuz bölgede HSBC yoksa, vade sonunda ıslak imzalı talimat olmadığında paranızı asla EFT yapmıyorlar. (300 bine kadar siz mobilden yapabiliyorsuunuz)

2-Bir ay boyunca toplam EFT limiti 1.6 milyon TL. Bunu aşarsanız EFT yapamıyorsunuz.

HSBC, de MT asla insiyatif almıyor.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Sayfa 417/1009 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517917 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •