Artan

224,40 10 12:40
43,38 9.99 12:40
46,46 9.99 12:40
59,45 9.99 12:40
88,05 9.99 12:40
Artan Hisseler

Azalan

39,02 -31.54 12:40
9,63 -9.92 12:40
304,00 -9.32 12:40
17,57 -8.82 12:40
1,26 -6.67 12:40
Azalan Hisseler

Ýþlem

3.204.291.990,36 12:40
3.019.761.418,75 12:40
2.910.312.366,10 12:40
2.538.916.739,60 12:40
2.187.864.357,74 12:40
Tüm Hisseler
Sayfa 417/485 ÝlkÝlk ... 317367407415416417418419427467 ... SonSon
Arama sonucu : 4040 madde; 3,329 - 3,336 arasý.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarlarý

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Yav sahi aklýma geldi , geriye dönük erindim mesaj bakmayada ..

Þu bizim hani ben þu þu hissede de bildim , aylýk bakýnýz grafige , ocakta burda olun görürsünüz, lütfen caným azcýk formasyon bakýn , seve seve gidicek rahat olun , filan filan iþler iþte .. bunladý diyen iki abi vardý hani aramýza kýsada katýlýp zengin olup vole vurucak , onlar yaþýyoruz diye ses ediversin arada sesleri yok meraktan öldük he !

Yada maliyet mi düþünüyorlar yoksa

2. Daha biraz önce 9 kusur bin lot daha aldým. Milletin parasýný takip etmeyi býrakiniz. Yasamaniza baksanaiz daha iyi olacak. Saçlarýnýz dökülür.
    Normalde umurumda olmazsýnýz ama problemli siniz. Salça olacak baþkalarýný bulunuz
     Alýntý Originally Posted by HARLEYQUEEN Yazýyý Oku
    Yav sahi aklýma geldi , geriye dönük erindim mesaj bakmayada ..

Þu bizim hani ben þu þu hissede de bildim , aylýk bakýnýz grafige , ocakta burda olun görürsünüz, lütfen caným azcýk formasyon bakýn , seve seve gidicek rahat olun , filan filan iþler iþte .. bunladý diyen iki abi vardý hani aramýza kýsada katýlýp zengin olup vole vurucak , onlar yaþýyoruz diye ses ediversin arada sesleri yok meraktan öldük he !

Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Borsa benim yaþam biçimim o yüzden saçlarýn pek önemi yok , kendi lotuma neden bakayým o zaten bende, hisseye çöken salça olan kapanan spek supek tahtacý malýný mallarýný ne kadar diye bileyimki , bilmeliyiz ki elimi elimizi ona göre koz edeyim edelim deðilmi..

Zaten beni ciddiye almaný istemem , dost degil ahbab deðiliz , çok kasma bencede yani ...

Duhul
    Apr 2017
    Ýkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alýntý Originally Posted by HARLEYQUEEN Yazýyý Oku
    Yav sahi aklýma geldi , geriye dönük erindim mesaj bakmayada ..

)
    Hala burdayým merak etmeyin

5. Burada iyi polis kötü polis gibi birþey olduðundan huylandim. Bilginiz olsun
     Alýntý Originally Posted by decamercion Yazýyý Oku
    )
    Hala burdayým merak etmeyin

6. https://rtalabs.com.tr/yatirimci-ili...aat-gorselleri

Bahçeye çimler de ekilmiþ. Sterilizasyon odalarý da kapýsýna kadar hazýrlanmýþ, RTA yazýlacak camsýz dekoratif doðal taþtan ön cephe bölümü de yapýlmýþ. Merkezî Klima ve havalandýrma sistemi bitmiþ. Bazý makineler gelmiþ kasalar içinde, orta gerilim hücresi bitmiþ, büyük jeneratör de yanýna konulmuþ. Ýdari katýn ince iþçiliði de bitmiþ. Duþ cephe boyasýna kadar yapýlmýþ. Bahçe otomatik kapý takýlmýþ, ve parke taþý yapýlmýþ, sevkiyat kapýsý takýlmýþ otomatik panjur. Ziyaret ettiðimde icerde duran paslanmaz büyük su depisu kaldýrýlmýþ, demekki abonmanlik iþi bitmiþ ve içerde artýk þebeke suyu var. Þantiye elektrik panosu kaldýrýlmýþ , demek ki takat artýrýmý bitti ve abonman elejtrigi kullanýlýyor artýk.

Malatya fabrikamýzda ruhsatlandýrma süreçlerinin sonunda kurulmasý planlanan alanlarda;

- Swab üretimi

- Mikrobiyoloji (petride,tüpte ve þiþede besiyerleri) üretimi

- Kart test üretimi

yapýlmasý planlanmaktadýr

Eli kulaðýnda gibi görünüyor açýlýþýn
    yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...

7. Hayýrlý olsun. Bu görseller yeni mi eklendi?
     Alýntý Originally Posted by külyutar Yazýyý Oku
    https://rtalabs.com.tr/yatirimci-ili...aat-gorselleri

Bahçeye çimler de ekilmiþ. Sterilizasyon odalarý da kapýsýna kadar hazýrlanmýþ, RTA yazýlacak camsýz dekoratif doðal taþtan ön cephe bölümü de yapýlmýþ. Merkezî Klima ve havalandýrma sistemi bitmiþ. Bazý makineler gelmiþ kasalar içinde, orta gerilim hücresi bitmiþ, büyük jeneratör de yanýna konulmuþ. Ýdari katýn ince iþçiliði de bitmiþ. Duþ cephe boyasýna kadar yapýlmýþ. Bahçe otomatik kapý takýlmýþ, ve parke taþý yapýlmýþ, sevkiyat kapýsý takýlmýþ otomatik panjur. Ziyaret ettiðimde icerde duran paslanmaz büyük su depisu kaldýrýlmýþ, demekki abonmanlik iþi bitmiþ ve içerde artýk þebeke suyu var. Þantiye elektrik panosu kaldýrýlmýþ , demek ki takat artýrýmý bitti ve abonman elejtrigi kullanýlýyor artýk.

Malatya fabrikamýzda ruhsatlandýrma süreçlerinin sonunda kurulmasý planlanan alanlarda;

- Swab üretimi

- Mikrobiyoloji (petride,tüpte ve þiþede besiyerleri) üretimi

- Kart test üretimi

yapýlmasý planlanmaktadýr

Eli kulaðýnda gibi görünüyor açýlýþýn

8. Hiç inandýrýcý deðil 10.90 altýnda bütün gün iþlem görmesi.

Cidden iyice komik oldunuz

Eþeðin kulagina suyu kaçýrdýnýz yaniii

Yapmayýn böyle, RTA nýn gercek yatýrýmcýsý ile dalga geçer gibi 10 kademeye husseyi sýkýþtýrmayýn
    yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...

Sayfa 417/485 ÝlkÝlk ... 317367407415416417418419427467 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •