Sayfa 417/682 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 3,329 - 3,336 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

3.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    kısaca 16 milyon hissesi diğer aracı kurumlarda emanet olarak duruyor demekki, zaten kapa 10 gündür satış yaptıklarına dair tek haber düşmedi, bu bana gore çok önemli bir haberdi, yarın kendini hissettirir. Sadece 16 milyon hisseyi dağıtmış başka aracı kurumlara, likidite değişikliği olmamış diyor haberde.

Ayrıca brüt takasa neden girmedi iste bunun cevabi bu, likidite değişikliği olmadığı için. Milleti kandırmışlar.sattık diye gösterip.
    Yarın kendini hissettirir derken artarmi azalır mı??

4.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    seni kendi haline bırakıyorum, ben senin bu hezeyanindan galipten en büyük tokadı senin yediğini anlıyorum.Yazık etmiş sana, 7 lerdenmi aldın. bu günden sonra bunu anladım ve seni kendi haline bırakıyorum.
    yiğenim sen yenisin galiba, bi otur soluklan
    ağzını her açışında terse yatıyorsun, bilinçli yaptığını da sanmıyorum, senin yaradılışın böyle demekki...hala milleti domine etmeye kalkıyorsun ya , pessss
    cuma alıma başladım, yazdığım gibi, kapanış seansında disketten alım girecem 10-15 gün buyunca, sen hesaplarsın toplamda ne kadar lot alacağımı

5.  Alıntı Originally Posted by Excas Yazıyı Oku
    benim beklentim yükselir, ama bunu dedim diye bir iki cahil cuhala yarin vay sen yükselir dedin milletikandırdın diye yazarlar, isleri güçleri bilgileri sadece bu .

6.  Alıntı Originally Posted by Excas Yazıyı Oku
    boş ver kardeş, adam artar dese ne olur , azalır dese ne olur, kendi aklına güven, yada bu zatın dediğinin tersini yap, garantili kazanırsın

7.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    benim beklentim yükselir, ama bunu dedim diye bir iki cahil cuhala yarin vay sen yükselir dedin milletikandırdın diye yazarlar, isleri güçleri bilgileri sadece bu .
    Teşekkür ederim.

8. sn trader x5 .... kafaya takmayınız , sadece tahmin ve öngörü yapıyoruz .....

KAP haberi göndererek ; pay larımız elimizde demekle , ne demek istedikleri anlaşılır ....yarın ki seans ta

bu forum un avtur sayfasında değişik karakterde insanlar mevcut .....spek odasında 3-5 kişi oturmuş hem ekranla uğraşıyor , hemde bizlerle .....

hayırlısı , inşallah iyi olur .... hep düşecek değil ya........

Sayfa 417/682 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •