-
Bekir abi aynı konu üzerine tekrar tekrar yazmak durumunda kalıyorum.Burada iki defa toplanalım çağrısında bulundum.Şirketin STMM ve iskonto hesaplarında usülsüzlükler var,bahsi geçen alacak Doruk'ta değil dedim.Elimde her türlü ispat vesikası var dedim.Oturup konuşmamız lazım,idari başvuru ve dava sürecini planlamamız lazım dedim.Şirket bu sene %120 hedefini tutturamaz,geçen senenin yarısındayız dedim.
Ben bunları yazmadan önce kaç kişinin bilgisi vardı,ya da öngörebiliyordu?Patron adamının yapacağı işler mi bunlar?Dialektik Bey baksın,onların görme yetkisi var;şirket hakkında hangi tarihte suç duyurusunda bulunulmuş?
İddiaların nedeni ortada.Daha önce de dediğim gibi,KY'nin hisse satmamasının nedeni ben değilim.Ben eğer gerçekten bir "öncü" olsaydım,Sezgin Demirel gibi takip edilir;yalnız bırakılmazdım.
Özel mesajdan kaç kişi yazdı,Ertem abi sıkıntıdayım ne olacak böyle diye.İşyerim şuradadır,gelin yüz yüze görüreşelim dedim her birine.Gelen oldu mu dersin?Tabi ki hayır!
İki defa yaptığım toplantı teklifine icabet edilmemiş,GK ile ilgili yaptığım çağrıya icabet edilmemiş ve hala birileri benim "öncü" olduğumdan söz edebiliyor.Yemişim böyle öncüyü,şeyimin öncüsü.
-
Milletin aklı ile dalga geçen de suçluluk psikolojisi yaşayan da sen olduğun o kadar ortadaki.Kocamuğlalı bir liste yaptı evet ama iki gün sonra sattım kurtuldum kafam rahat diye mesaj attı.Kendisi bana mesajla vekalet bilgisi falan da vermedi.Gerçekten samimi olan böyle mi davranır.Dalga mı geçiyorsun sen benimle.Madem hissen var,sen niye katılmıyorsun,iki senedir bu topiği kast ediyorum.Akpaz forumuna iki senedir ne yazdın ve hangi zamanlarda yazmaya geldin?
1998 yılından beri borsadaymış,ne yapalım elini mi öpelim,sahtekârlıklarına göz mü yumalım?Hadi elinde hisse yoksa,burada ne işin var?Bana kocamuğlalıyı savunuyorsun,dön de bir bak;adam GK öncesi sattım kafam rahat diye yazmamış mı?
Siz kimi kandırıyorsunuz kuzum?Ne ayaksınız?Ben seni önceki forumdan da tanıyorum,yatırım yaptığın hisseleri de gayet iyi biliyorum.
-
alemin uyanıkları
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Lütfen beni kimse polemiklerine alet etmesin..hisseyi büyük zararla sattım çıktım. Şimdi de ailevi ve sağlık sorunlari ile uğraşıyorum. Lutfen beni karıştırmayın hiçbir konuya..
-
En iyisi sakın sessizce beklemek. Genel kurulda bitti kısa sürede 2. Çeyrek bilanço haricî bunlar birşey yapmazsa haber gelmeyecek...
Hislerim yanıltmazsa bu hisse gidecek hem de iyi gidecek...
Sabırla beklemek en güzeli...
-
Spek var mı bilmiyorum emin değilim var ise...
2 seçenek var ya genel kurulu olumsuz değerlendirip bizleri bezdirebildigi kadar devam edecek fiyat 30 _ 40 kuruş arasında sıkışacak ya da fırsat bu fırsat deyip pazartesiden itibaren artık net bir şekilde geriye dönmeksizin hedef çıta yukarı diyecek...
Her ne kadar genel kurul benim beklentilerimi karşılamasa da bu hissede beklenti bitmeyecek. Bu saatten sonra sık sık pozitif açıklamalar bekliyorum inşallah yanılmam
-
Şirketin durumu belli gibi sizlerin hisse fiyatı ile tahmininiz nedir arkadaşlar?
-
Seddulbahir ve bekir beylerden toplantı daki kap a açıklanmayan detayları bekliyoruz...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri