Sayfa 418/928 İlkİlk ... 318368408416417418419420428468518918 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 3,337 - 3,344 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    ben 3,785 den sattım....
    bugün 4 bin lot 3 ,23 den sattım, pişmanda oldum, ben satınca da aşağı vermedi birdaha, egerki verirse 3,20 altına tekrar alırım ortak.gübre üç yıldır sürünüyor ,sıra bunda, thy hic bir hikaye yokken 5 liradan 20 liraya kadar gittiyse, aselsan 6 liradan 46 liraya nasıl gittiyse buda gidecektir elbet 15 lere 20 lere . Bunca yıl bekletti,en son üç yıl once realize edildi. Olacak artik bu.

2.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    bugün 4 bin lot 3 ,23 den sattım, pişmanda oldum, ben satınca da aşağı vermedi birdaha, egerki verirse 3,20 altına tekrar alırım ortak.gübre üç yıldır sürünüyor ,sıra bunda, thy hic bir hikaye yokken 5 liradan 20 liraya kadar gittiyse, aselsan 6 liradan 46 liraya nasıl gittiyse buda gidecektir elbet 15 lere 20 lere . Bunca yıl bekletti,en son üç yıl once realize edildi. Olacak artik bu.
    Meraketme ortak bir ortağımızın güzel bir llafınvardı kim istemişte gübretaş istediği fiyattan alamamaış

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Meraketme ortak bir ortağımızın güzel bir llafınvardı kim istemişte gübretaş istediği fiyattan alamamaış

ben söylüyordum onu ortak, simdi durum farklı ,artik dönüş yolunda.aldırmaya bilir diye düşünüyorum, hayırlısı olsun, iki kademe yukardan alırız ,olsunda problem değil.

4. Bugün bu hisse niye tepki verdiki alışmıştık düşmesine...

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    ben söylüyordum onu ortak, simdi durum farklı ,artik dönüş yolunda.aldırmaya bilir diye düşünüyorum, hayırlısı olsun, iki kademe yukardan alırız ,olsunda problem değil.
    Ya ortak bende kimin sözü diye düşünüyorum ağzına fikrine sağlık tamda gübretaş a özgü bir söz başka hisseye yakışmaz yani

6.  Alıntı Originally Posted by mamur Yazıyı Oku
    Bugün bu hisse niye tepki verdiki alışmıştık düşmesine...

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bir haftadır 5 düştü 3 aldı oyun aynı oyun izlemeye dewam

7. Şuraya bak geçen hafta 3.42 lerdeydi üzülüyorduk şimdi 3.26 lara sewiniyoruz algı böyle birşey sanırım

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. Ohooo oo gubre tayfası çoktan zil takmış... Yaw arkadaş ne kadar açız yükselişlere..hafif bir yeşillikte kendimizden geçiyoruz havalanıp uçuyoruz..
    Uzun soluklu çıkışlar yüklü yüklü ve devamlı alımlar gerektirir..
    Trader5858 hisse toplandı diyor ben göremiyorum hangi aracı kurum toplamış... Ne zaman toplamış hisse 3 yıldır düşüyor toplanan hisse dibin dibine mi gider?
    Bence hemen gaza gelmeyin bi bakmışsın bugün artı yarın eksi...

E5803 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 418/928 İlkİlk ... 318368408416417418419420428468518918 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •