Sayfa 418/650 İlkİlk ... 318368408416417418419420428468518 ... SonSon
Arama sonucu : 5194 madde; 3,337 - 3,344 arası.

Konu: KENT - Kent Gıda

1. İsbankasi o konuda ilkel kaldı. Ruchanlari telefonla veya şubeden satabilirsiniz.
     Alıntı Originally Posted by borsamağduru32 Yazıyı Oku
    Aracı kurum işbank
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. kentE yi 12:55 seansında sadece 1115 adetle Piramit Menkul almış..

Rüçhanda da ilk sıralar garanti ve yapı kredide.. (şu saat itibariyle)

3.  Alıntı Originally Posted by nana Yazıyı Oku
    kentE yi 12:55 seansında sadece 1115 adetle Piramit Menkul almış..

Rüçhanda da ilk sıralar garanti ve yapı kredide.. (şu saat itibariyle)
    2 gündür yapıkredinin aldığı rüçhan alış 2190 satış 785 net 1405 lot
    izlemeye devam

4. şöyle gecerken uğradım da akıllara ziyan yorumlar. Kâr varmış yatırım varmış bu fiyatlarda olmasi icin en az 50 kat fazla kâr edebilmesi gerekir yanlış anlamayin size laf yetiştirmek icin degil buralari okuyan bilgisiz insanlar varsa onlara bir uyari niteliğinde yaziyorum. 5 lira olsa kimse neden oldu diyemez sanirim. Sadece fk ve pd değerlerine goz atmaniz yeterli.

5.  Alıntı Originally Posted by bidbas Yazıyı Oku
    şöyle gecerken uğradım da akıllara ziyan yorumlar. Kâr varmış yatırım varmış bu fiyatlarda olmasi icin en az 50 kat fazla kâr edebilmesi gerekir yanlış anlamayin size laf yetiştirmek icin degil buralari okuyan bilgisiz insanlar varsa onlara bir uyari niteliğinde yaziyorum. 5 lira olsa kimse neden oldu diyemez sanirim. Sadece fk ve pd değerlerine goz atmaniz yeterli.
    Bi bitmediniz borsa dahileri teşekkürler bilgiler için ne diyelim)

6.  Alıntı Originally Posted by bidbas Yazıyı Oku
    şöyle gecerken uğradım da akıllara ziyan yorumlar. Kâr varmış yatırım varmış bu fiyatlarda olmasi icin en az 50 kat fazla kâr edebilmesi gerekir yanlış anlamayin size laf yetiştirmek icin degil buralari okuyan bilgisiz insanlar varsa onlara bir uyari niteliğinde yaziyorum. 5 lira olsa kimse neden oldu diyemez sanirim. Sadece fk ve pd değerlerine goz atmaniz yeterli.
    Arkadaş haklı. Hemen THY ve Petkim almayalım. 32 sene sonra kara geçmem lazım. Fk ve pd düşük zaten. O beni tatmin eder

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,180
    Rüchanın maşallahı var 2600 maşallah maşallah
    Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
    Namık Kemal

8. merhaba,
    20 agustos tarihli sermaye artırım haberinde sermaye artırımı ile verilecek paylarda "nama" ibaresi var. hamiline olması gerekmez mi?

Sayfa 418/650 İlkİlk ... 318368408416417418419420428468518 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •