Kapanışta yukarı aldılar. Bakalım yarın devamı gelecek mi!!!
Bugün tahtayı izleme fırsatım oldu. İşlemler akıl almaz derecede saçma geldi bana. Yok yere gelen satışlar, anlık yukarı alıp- vermeler vb...
Halbuki sabah çok iyi başlamıştı. Böyle bir endekste , bu kapanış yakışmadı
Bundan önceki konuya dair 2 çift laf etmek isterim, burada iki konu var birincisi görevini yapmayan ya da eksik yapan SPK ve köpeksiz köy bulmuş deyneksiz dolaşan muhasebe müdürü Hülya hanım. Ben tamamen kendi fikrimi açıklamak durumundayım öncelikle SPK herhangi bir şirketin hissedarı ya da çalışanı hisse almadan ve satmadan önce bildirimde bulunmuyorsa burada SPK yatırımcıyı değil patronu koruyor demektir. Olması gereken, misalen, şirket hissedarı Fehmi bey 10 bin lot hisse alacağını veya şirket çalışanı Hülya hanım 23 bin lot satacağını bildirmiştir şeklinde olmalıdır. Eğer böyle olmuyor ve Hülya hanımın yaptığı gibi oluyorsa benim aklıma şu gelir, şirket muhasebe müdürü bu fiyatlardan mal satıyorsa o zaman benim de satmam gerekir diye düşünmemizi sağlamaya çalılıyorlar o zaman ben bu hisseyi torunuma bırakacağım demektir. Sağlıklarla ve güzelliklerle kalın.
Engin bey,
Bunların yaptığı DGKLB de yapılanın yanında sıfır kalır. Genel müdür / ana hissedar bloomberg tv ye çıktı, arkasından ödenmiş sermayenin %8 i kadar ( 20m lot) kendi malını sattı. Şöyle yapacaz, böyle yapacaz dedi , ardından küüüt ak yatırım üstünden 20m lot satış yaptı. Etik değil ama SPK mevzuatına göre sorun yok!!
Çık tv ye, poh pohla şirketi, arkasından delice satış yap.
Not: Öğlen televizyona çıktı, program bittikten sonra 20m lot satış yaptı. Aynı gün
Yer İmleri