Sayfa 418/464 İlkİlk ... 318368408416417418419420428 ... SonSon
Arama sonucu : 3709 madde; 3,337 - 3,344 arası.

Konu: ULAS - Ulaşlar Turizm Yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by hkn71 Yazıyı Oku
    ...lakmıyım ? niye satayım ? kayde değer borcu yok ! alacağı teminat mektuplu EURO ! potansiyel % 145 bedelsizi var, hatta kasım 2019 gelecek 1 550 000 euro ile belki bir bedelsiz potansiyeli daha olacak, defter değerine göre yaklaşık 2,50 kuruş, zirzop kağıtlar 3 e katlıyor. eeeee ?? sence bende senin gib ...........alakmıyım ? 71 in anlamı 48 yaş !
    zamanında çoook salaklık yaptım! sende öğreneceksin zamanla genç !!!
    İyi yapmışsın biz kaybettik sen kazan.mühim değil.ancaak en az senin yaşında biti olarak 23 yıllık bu alemdeyim öyle çaylak değilim.al satlarla speği bıktıran benim sen merak etme.dah bugün 1.31 aldım birinci seans vee 2. Seans 1.1 den bastım yarın aşa döner merak etme yine kuzu kuzu gelecek kucağa

2. sen al - sat

Alıntı Originally Posted by Hunter_sipek Yazıyı Oku
    İyi yapmışsın biz kaybettik sen kazan.mühim değil.ancaak en az senin yaşında biti olarak 23 yıllık bu alemdeyim öyle çaylak değilim.al satlarla speği bıktıran benim sen merak etme.dah bugün 1.31 aldım birinci seans vee 2. Seans 1.1 den bastım yarın aşa döner merak etme yine kuzu kuzu gelecek kucağa
    ben trendeyim, lafım bize bakıp nereye gidecek bu tren diyenlere, anladın sen ! dişlerin dökülmüş abim bu arada, sen baya büyüksün benden !!!!

3.  Alıntı Originally Posted by Hunter_sipek Yazıyı Oku
    ICBC den oynayan siz değildiniz umarım. Zaten ICBC dökülmesiydi buralara gelemezdik.

4. Burda bide patronun çiğerini bilen sözüm ona çok tecrübeli 0.50 lere gelecek diye bağıran biri vardı ne oldu ona yaw

5. Kar cebe yakışır fazla lafa gerek yok

6. Grafik paylaşabilecek?

7. Yuh be 1..81 i görmüş

8.  Alıntı Originally Posted by Hunter_sipek Yazıyı Oku
    Yuh be 1..81 i görmüş
    Evet kapanışa doğru 81 gördü sonra 62 ye bastılar. Ben bir halt anlamadım.

Sayfa 418/464 İlkİlk ... 318368408416417418419420428 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •