Sayfa 418/804 İlkİlk ... 318368408416417418419420428468518 ... SonSon
Arama sonucu : 6426 madde; 3,337 - 3,344 arası.

Konu: ERBOS - Erbosan Erciyes Boru

1.  Alıntı Originally Posted by TürkiyeTürkiye Yazıyı Oku
    Anlık erbos 41.54
    Goltas 41.80
    Dün ikiside 42.5'ta buluşmuştu bir ara,

Anlık erBOSS : 40.74
    Anlık golts : 40.74

2. 40 ın altında kapanırsa boruyu esnetirler ytd

3. Deniz 31tl de işyatım in bastıgı gibi bastı hisseyi jants 400 oldu biz 40 ta zor tutunuyoruz

4.  Alıntı Originally Posted by DEMLİKEYF Yazıyı Oku
    40 ın altında kapanırsa boruyu esnetirler ytd
    Boru kirilmasinda kardesim esnemesi sorun degil, kiriklar zor kaynak tutar...
    Eski performansi kalmaz

5. Sn Dandanakan
    Rica etsem erbosla ilgili bir çizim yapabilirmisiniz ?

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Sn. Efe kuzey, sizce bu baskının sebebi nedir 2 hafta önce deniz yüklü miktarda lotu bu seviyelerden topladı

7.  Alıntı Originally Posted by oktem Yazıyı Oku
    Sn. Efe kuzey, sizce bu baskının sebebi nedir 2 hafta önce deniz yüklü miktarda lotu bu seviyelerden topladı
    Dolar zirveden dondü tekrar deneyecektır. Kırarsa asıl yukselıs o zaman baslar. hissede haber akisi yok enerji yatırımı subat ta bitecek bılanco da iyi gelecekse fazla basamazlar artık.
    Demir ve cınko dakı fiyat artışları stoklardan iyi kar yazacak diye tahmin ediyorum
    9 aylık tahminım tuttu ama 12 aylık bılanco da supriz yapabılır. Baskı da bundan kaynaklı olabilir.

Patron bazen hısse alıyor bazen gezintiye cıkarıyor hisseleri cok ortaklı olunca kimin ne yaptığı belli degil 22 TL de soylemıstım hisseler toplanıyor diye. Garip vırman lar yuklu satıs lar vardı.şimdi degısen bırsey yok sadece lotlar azaldı dolasımdakı

Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    Deniz 31tl de işyatım in bastıgı gibi bastı hisseyi jants 400 oldu biz 40 ta zor tutunuyoruz
    Aslında var benzerlikleri. Çerçioğlu ailesi de jantsada dürüst olarak biliniyor. Bunların sahipleri de dürüst. Birde egeen gibi bedelsiz vermedikçe kartopu gibi artıkça artıyor. Karton bak nerelere gitti. Cmbtn. Alcar.konya.egeen. erbos.goltas. bence birbirlerine benziyor ve benzeyecekler gibi. Darisi başımıza.

Sayfa 418/804 İlkİlk ... 318368408416417418419420428468518 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •