Derinlik gören arkadaşlar yazabilirse iyi olur...
sanırım hisseler toplu halde speğin elinde... dağıtmak istiyorsa sert hareketler ile dikkat çekmesi lazım..ytd
Verusun yeni bı ihale kazanması ve gelen yasak olumlu yansır mı nede olsa fazlasıyla düzeltmesini yaptı 6 ayda verdiğini iki günde aldı
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[emoji16][emoji106] Bu duruma izin verirseniz düzeltme tabirini kullanmayacağım, dümdüz etti daha gerçekçi duruyor gibi...
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4-5 ayda 2 den 6 oldu ortlama kabaca! zararınız çıktı! Tamam paranın maliyeti zarardasınız 2-3 yılda! soluksuz çıktı ve insaf size en azından yarısını satsaydın be kardeş! Bu topicde 1 yıl önce yazdın durumunu bir tek sana üzülmüştüm! 4 ayda % 200 prim yaptı yaf! satacaktın! Verus vertu ne ihalesi kardeş boşver bunları boş şirketler aslında anelt ve gerel den iyi para kaybetmişti batacakken sonunda vertuları üstten koyduklarını 2-2,50 toplaadılar (kafein halka arzdan gelecek parada vardı karşılığı smartiksi kafeine devredip para kopardı)ve bastılar yukarı son metro da duran 900 kusur bin lot patron malını satınca senette alışları kesip satışa geçti malip fonlar! ben 5-5,50 çıktım mallarımı 2 maliyetli! ama 10000 lot durmakta oda başıma bela oldu! Twiteer da milleti kandırmaya bu grubun twitleri var bu gün yazıyorlar yok meksa en iyi satıcı açığa sattı yok öyle birşey kendileri tacirlerden alıp meksadan satıyorlardı neyse mekse açığa sattı sıkıştırıp tavan bile yapabilir! öpecekler meksayı twitler twit müşterilerine böyle!) sonra bu arada twit attıkları saatlerde fiyet 5 zorlamakta!!! Dikkat! kapanış taban! yan twitterdan da milleti mala sokmaya çalıştılar meksa açık satış falan yapmadı kendileri idi! alçak ********ler böyle ky nin paralarını hüplettiler bugünde geçmiş olsun!
Yatırım tavsiyesi değildir!
Son düzenleme : MOBIUSSOROS; 02-10-2018 saat: 04:38.
Operasyondan arta kalan malları veriyor dokunanı yakar.ytd
Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz
Abbovvv az önce 3.45 ti tabana vermiş açıkçası taban olacağını düşünmezdim adamlar acımasız
Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz
Yer İmleri