Sayfa 418/607 İlkİlk ... 318368408416417418419420428468518 ... SonSon
Arama sonucu : 4851 madde; 3,337 - 3,344 arası.

Konu: JANTS - Jantsa Jant Sanayi

1. Arkadaşlar gerginliğe gerek yok...Hisse yapması gerekeni yapıyor...
    YAZDIKLARIM SPK KURALLARI GEREĞİNCE AL-SAT-TUT ÖNERİSİ TAŞIMAMAKTADIR...

2.  Alıntı Originally Posted by serden Yazıyı Oku
    Bu hissenin kimsenin gazına ihtiyacı yok zaten merak etme sen.öyle bir hisse ki kendi temeli ve dinamikleri üzerinden hedeflerine gidiyor.Yeni egeen diye kendin söylüyorsan sorduğun sorunun cevabınıda biliyor olman lazım.Ayrıca pandemiden sonra f/k,pp/dd vb. vb. göstergelermi kaldı? temeli sağlam sürekli karını artıran,dünyanın 50 ülkesine ihracat yapan,sektöründe dünyanın gözdesi bir şirketten bahsediyoruz
    bastan bu sekilde cevap verebilirdin. burasi milletin birbirini ya gazladigi ye terslefigi yer. ortasi yok

3. bugun sattik umarim firsat verir. vermezse de izlemedeyim zaten brut ne zaman bitiyordu

4. Birkaç gün dinlensin sonra daha sert yukarı yapacagız artık hedef 4 haneler

5. Hanımlar, Beyler,
    İzninizle biraz dinlensin, istiyorsunuz ki hemen uçsun...
    Yok öyle ballı börek.
    Sabır,

6.  Alıntı Originally Posted by Nedensiz Yazıyı Oku
    Birkaç gün dinlensin sonra daha sert yukarı yapacagız artık hedef 4 haneler
    Hocam ağzınızdan bal damlıyor maşallah

7. Sütre gerisinde bekliyoruz, var 1 hedefimiz .Alan alır satan satar ,satan olsun ki yeni maliyetler çıksın ortaya.Jantsa gibi hissemiz olsun yeter ki.Maşallah

Ben teknik filan anlamam,şirketin temeli sağlamsa zaten orta ve uzun vadede hedefe ulaştırır beni..

Laf söyleyene satış fırsatı veriyor millet ne ister anlamıyorum. 1 yıl önce 40 larda olqn hisse 660 olmuş. Trilyon olsa katrilyon istiyor millet yuh

Kesinlikle YTD.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

Sayfa 418/607 İlkİlk ... 318368408416417418419420428468518 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •