Sayfa 418/692 İlkİlk ... 318368408416417418419420428468518 ... SonSon
Arama sonucu : 5529 madde; 3,337 - 3,344 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

Son saniyede 96 nın kalkması yarın ilginç bir gün olacağuna delalet.
    98 99 mu
    9495 mi balalım

2. Günaydınlar;
    Konutta kdv indirimi geldi dün akşam, Önceki yazılar aklıma geldi. Bu p...zler garanti bunu önceden biliyorlardı. Birazda bu nedenle satışları gelirde göstermemiş olabilirler. Faturaları kdv sonrasına çekip nasılsa anlaştığımız fiyat içinde deyip gayrımenkulleri alanlara ve devlete giydirmiş olabilirler. Katmerli kazanç hem gelir gösterme hisseyi baskıla, hemde %8-10 kdv kadar cebe indir. nasılsa 150 m2 ye kadar %8 , artı kısmı yüksek kdv. Burada bile fakiri düşünmemişler zenginleri kayırmışlar. 150 m2 üstü gayrımenkullere direkt uygulasana %18 kdv yi. 150 m2 üstü evi kaç kişi alabilecek kapasitede.
    Sonuç olarak dünkü %2 lik hareketin bile nedeni belli oldu. Boşuna satmışız galiba yedek akçeleri. İnşallah bugün çok daha güzel bir gün olur. Bol kazançlar herkese.

Bugün sanırım durum baya ümit verici.Ben artık 1 üstü oyna devam ederiz diyorum.Kuruşlu fiyatlar artık çok uzun süre bu kağıtda görülemez.

4.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bugün sanırım durum baya ümit verici.Ben artık 1 üstü oyna devam ederiz diyorum.Kuruşlu fiyatlar artık çok uzun süre bu kağıtda görülemez.
    bundan birşey olmaz
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

Alıntı Originally Posted by smmm45 Yazıyı Oku
    bundan birşey olmaz
    Borsada hayaller olmasa borsa olmaz.Biz hayal edeceğiz yatırım yapacağız bekleyeceğiz,gerisi ağalara kalmış,onlar isterse her şey olur

6. Her gün 2 kademe çıksın yeter. Böyle böyle günlük trade işleri de son bulmuş olur düzenli bir trende oturur kağıt. KDV indirimleri hele de bizimkiler gibi satışını yapmış ama faturası kesilmemiş (yıl sonunda bu rakam 912 milyon Tl idi) şirketler için ballı kaymak oldu. Yuvarlak hesap % 10 desen kafadan 90 küsur milyon ilave para cepte. Rabbim verdikçe veriyor...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Yahu bu kiler biraderler suyun başında oturuyorlar,ne olsa ilk onların haberi oluyor.Bu faturaları geç teslim olayının kerameti de böylece belli oldu.Yahu böyle şirket olur mu resmen insider trading in allahı oluyor da burası türkiye ))))))))

O değil de adamları günlük trade işinden soğuttunuz ya arkadaşlar size helal olsun)))))))))

Sayfa 418/692 İlkİlk ... 318368408416417418419420428468518 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •