Sayfa 418/996 İlkİlk ... 318368408416417418419420428468518918 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 3,337 - 3,344 arası.

Konu: Viop - XXIII

1.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Gene göstere göstere para kazandırdılar millete Tüpraşta bugün aynı hareketi yapmazlar artık diyodum hakkaten inanılmaz...
    Benim tüyler diken diken oluyor paragöz abi 100 kaplan gücünde bisttimiz var
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    897
    Leş gibi borsamız var. Leş gibi kokuyor

3. Pek bi teknik bilgiye de gerek yok işte
    Dün gece Tüpraşı tane tane anlattım ama aptal olduğumuzu düşünenler falan da olmuştur işte. Bazen aptal olmak lazım. Fazla kurnazları affetmez pala. Çakalları sevmez )

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Yarınki suprizde gaz yada petrol olduğu bence kesin

Çünkü öyle bişi olmasaydı Petkim Tüpraş ve diğer enerji şirketleri böyle manyak yukselmezdi

Yani nasıl bir manzara olacak şöyle mi

Aaaaaa sürpriz petrol yada gaz değilmiş hadi beyler düşüyoruz boşuna yukselmisiz

Mi diyecekler

Tut ki dediler , o zaman adama demezler mi , ulan dello musun neden kendi kendine yukseldin

Diye
    .

5. Bundan sonrası artık yarın gelecek müjdenin çapına göre şekillenir. Orta uzun vade etkili kapsamlı birşeyse bye bye love bye bye happyness

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Boyle bir gunde eksi kapanis yaziklar olsun

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    valla hep pislik oyunlar ve hareketler. tamam tekniğe bi şekilde geliyor ama adamın anasını ağlatıyorlar yar etmiyorlar.
    şansına yükselen bi hisseye denk gelmen lazım ki kazanasın. viop tarafını hiç düşünemiyorum bile...
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

8.  Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    evvelsi gün 481.51 den kapatılan vadeli gram altınların ardından, 1243.25 ten açılan uzunlar 1275 den kapatıldı ve ortalama 458.62 den gram altına geçildi
     Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar.... endeksin günlük macd ı her ne kadar al versede bu tamam döndük kopacağız anlamına gelmesin. Eğer bugün, yarın buraları geçemezsek düşüş başlar yine... Sonuçta endeks dünkü kapanışla direnci geçemedi... Ayrıca haftalık göstergeler satta...
    Çok fazla düşmesek bile yatay takılırız bir süre...

Bu arada yarın açıklanacak haber AŞI bulduk olmasın sakın
    ortalama 458.51 den alınan gr altınlar ortalama 460.10 dan kapatıldı.... 1265.75 den endeks uzun yapıldı...
    endeks faize rağmen düşüş yönünde pek tepki vermedi... Anlaşaılan dolar ile birlikte kardeş kardeş çıkacaklar
    dün ve bugün iyi iş çıkarttım.... Tahminlerim hep tuttu....
    Dow un düşüş ve çıkışına bakmayın arkadaşlar. Unutmayın ki, bizim endeks düşerken dow inadına çıkıyordu.
    1265,75 ten açılan uzunlar 1280,75 ten kapandı ve 1280 den kısa pozisyon açıldı.... kapanışı nereden yapacak bakalım.... ona göre hareket edeceğim..

Sayfa 418/996 İlkİlk ... 318368408416417418419420428468518918 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •