Sayfa 418/996 İlkİlk ... 318368408416417418419420428468518918 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 3,337 - 3,344 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by fuzzy_logic Yazıyı Oku
    Bütün işaretler bir kez daha 8,0X görecek diyor.
    Ama yılsonu kapanışı 7,76-7,78-7,80.
    Tam ortasını söylesem kehanet diyolar.
    may neym iz profisay.
    ben bu hafta düşer diye düşünüyorum. 20 guruş civarı.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Ab den kötü haber geldikçe doları aşağı çekiyorlar

3.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    GARAN için de pek parlak şeyler görünmüyor...

İki gündür alıcılar çok sağlam olmasına rağmen 45 kademe anca yürütebildiler tahtayı...

Alıcıların gücü de bir yere kadar muhtemelen yarın GARAN 9.41-42 gibi havlu atacak alıcılar...

Ondan sonra yetiş ya 8.95...

Ama Dolar bazlı haftalık grafik tatlı duruyor, bu hafta (kalan 2 gün) bir de önümüzdeki hafta konsolidasyon devam edecek gibi görünüyor...

Ondan sonra benim beklentim, 9 liralardan 10,80' lere hızlıca bir çıkış sonra tekrar konsolidasyon...

GARAN düşüşünü olası THY düşüşü ile birlikte değerlendirirsek ( sn ABKA dile getirmiş), şort kovalamak daha makul görünüyor...

Her iki kağıt için de önemli rakamlar GARAN 9.41, THY 12.40, bu rakamların üzerinde kalırsa her türlü düşüş senaryosu çöp olur...

Ben şahsen bu seviyelere bakıp şort kovalayacam...

Geçen hafta GARAN için yazdıklarım, GARAN ertesi gün 9.32' den satış yiyip bugüne kadar alabora oldu...

Zamansallıkta herşey yerli yerine oturmasa da GARAN' daki düşüş bugün itibariyle sonlanmış görünüyor...

GARAN derken siz tüm bankalar anlayın, hatta XBANK...

Yarın yükselir diyemiyorum, belki bir - iki gün yatay takılır, düşmesi için pek bir neden göremiyorum artık...

Bir kırılım olacaksa bankalar olmadan kesinlikle olmaz, aşağı/yukarı farketmez her halukarda bankalar eşlik etmeli...

Ben uzun zamandır belirtiyorum, yukarı kırılım bekliyorum, ama ne olursa olsun tersine de hazırlıklı olmak lazım...

Stop/Reverse noktalarını iyi belirlemek lazım yoksa pozisyon hipnoz ediyor adamı...

Ben şahsen long yönlü pozisyonlarım için 146.100 stop/reverse olarak kullanacam...

Şort pozlar için ise 149.600 makul gibi görünüyor...

Garan bugün desteğinde kapatmış.
    Yarın naapçak bakalım.
    Dönüp gapı kapayabilir.
    Palanıneline su dökülmez

5.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    may neym iz profisay.
    ben bu hafta düşer diye düşünüyorum. 20 guruş civarı.
    Sevgili forumdaş,
    katardan, malezyadan, dışarıya kaçıran ama Reis'in "gel ne olursan gel" dediklerinden, bıyıklı yabancılardan
    AB zirve gerilimi ayağına
    bozdurmayı bekleyenler var.
    "Yap ordan bir spike 30 kuruş yukarı-20 kuruş aşağı"
    benim beklediğim.
    Grafiğin belini incitmeden.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    Garan bugün desteğinde kapatmış.
    Yarın naapçak bakalım.
    bugün gözümüzümü yumalım uyanık adamsın koç.. bulmuşsun eğlenceyi emekliliğin tadını çıkarıyosun valla bzim hayat böyle takaryala tukarayla geçiyor. bulmayalım yeterki ama sende haklısın tavana baka baka vakitmi geçer insan beyin kanamasından gider

bak mesela bizim consun var. çok güzel kavurma yapar parmaklarınızı yalarsınız

8.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    bak mesela bizim consun var. çok güzel kavurma yapar parmaklarınızı yalarsınız
    Yok yavv nerdee,
    Kavurma yapmadığından biz AYUlar AVUCUMUZU YALIYORUZ...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

Sayfa 418/996 İlkİlk ... 318368408416417418419420428468518918 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •