Çok geçmiş olsun Sn. Akçay, iyi olmanıza çok sevindim SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok geçmiş olsun Sn. Akçay, iyi olmanıza çok sevindim SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Reverse Morgage diye bir şey var. Geçen film vardı ABD li adam Paris'de ev almış, ölünce de oğlu gelmiş evi geri almak istedi ama daha yaşlı kadın ölmemişti olaylar gelişti. Biri de bu iş risklidir, ben de aldım öyle bir ev, satan 6 gün sonra öldü ucuza ev sahibi oldum diye anlatıyordu.
>>>>>
https://www.investopedia.com/mortgage/reverse-mortgage/
What Is a Reverse Mortgage?
In a word, a reverse mortgage is a loan. A homeowner who is 62 or older and has considerable home equity can borrow against the value of their home and receive funds as a lump sum, fixed monthly payment or line of credit. Unlike a forward mortgage—the type used to buy a home—a reverse mortgage doesn’t require the homeowner to make any loan payments.
...
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Geçmiş olsun
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Geçmiş olsun..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Geçmiş olsun sn. Akçay, gerçekten pis bir hastalık, koku ve tat uzun sürebilir, ara sıra halsizlik ve hafif kas ağrıları da oluşacak ama hepsi geçecek inşallah, bol meyve sebze bu hastalığın en iyi ilacı
Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir
geçmiş olsun akcay...en kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallah...
Geçmiş olsun akçay, dün akşam sizin için endişelenen bir arkadaş uzun süreden beri olmadığınızı yazdıydı, tedirgin olduyduk, iyi olmanıza sevindim.
Akçay geçmiş olsun.
Yer İmleri