https://x.com/salih25462575/status/1...6_Cmct-tz2a1GA
Bunlar doğru mu acaba.Şirket açıklama yapmamakta ısrar ediyor.
https://x.com/salih25462575/status/1...6_Cmct-tz2a1GA
Bunlar doğru mu acaba.Şirket açıklama yapmamakta ısrar ediyor.
Bu tür haberlere güvenilir bir kaynak gösterilmediği sürece itibar etmemek lazım.
Çünkü kime sorsanız ben bir yerden okudum , şundan duydum falan diyecekler ama hiç kimse muteber bir yazılı kaynak gösteremeyecek. O zaman da bu tür haberler manipülasyondan öteye geçmez.
Böyle bir haberi alan kimsenin en azından bir medya haberi göstermesi lazım. Zaten medyada böyle bier haber çıksa şirket de bunu doğrulamak yada yalanlamak zorunda kalır KAP haberi ile.
Ama böyle twittera yazılan bir yazıyı , kaynak gösterilmezse kimse ciddiye almaz ve şirket açıklama da yapmaz bununla ilgili.
Zaten bu yazıyı da kimse ciddiye almadı ki hisse 2 gündür düşüyor. Buradan anlayın ciddi bir haber olup olmadığını.
Yarın öbür gün hakilkaten bu haber doğru çıkar ve burada yazıldığı gibi bir açıklama gelir onu bilemem. Ama bu haber bu haliyle çok da ciddiye alınacak bir haber değil bence.
Kaynak gösterir , kaynağın ciddiliğine bakarız , o zaman zaten ortalık ayağa kalkar şirket de açıklama yapmak zorunda kalır.
Fakat şu an sadece temenni yada bir manipülasyon teşebbüsü gibi görünüyor bu twitter alıntısı
Anlamadım neden 2gün tavan olduk 3.gün de %9gösterildi hisseye, deli hacimlerle hatta, ateş olmayan yerden duman cıkmaz, bilancoda -15milyon zarar açıkla nerdeyse 3 tavan git ne iş anlamadık şirket zaten evde yok, ama söylentiler boşa degildir belki neticelendi son imzalar mı bekleniyor bi kap yok bişey yok şirket bi KAP atsa süreçle ilgili bilsek noldu 21 aydır neden satmadın da okadar faiz ödettin şirkete!
https://webrazzi.com/2023/11/20/yeni...-hizla-buyuyor
Yenilenmiş İkinci El Telefon Pazarı Türkiye'de Hızla Büyüyor
Sıfır telefonlardaki fiyat artışları, tüketicileri daha sürdürülebilir ve bütçe dostu alternatiflere yöneltiyor. Türkiye’de geçen yıl 5 milyon adet yenilenmiş ikinci el telefon satılırken, bu yıl 6 milyonu aşması planlanıyor.
Pandeminin etkisi, küresel çip sıkıntısı, yüksek vergi oranları ve dövizdeki artış nedeniyle artan cep telefonu fiyatları yenilenmiş telefon pazarına olan talebi yükseltti. 2023 yılının ilk çeyreğinde, küresel sıfır cep telefonu satışlarında yüzde 12'lik bir düşüş yaşanırken, yenilenmiş cep telefonu pazarı yüzde 15'lik bir büyüme gösterdi. Türkiye’de ise yenilenmiş akıllı telefon alma oranı henüz yüzde 1 olsa da regülasyonlarla birlikte büyüme sürüyor. Bu bağlamda, geçen yıl 5 milyon adet yenilenmiş ikinci el telefon satılırken bu yılki ikinci elde satış adedinin 6 milyonu aşması bekleniyor.
Türkiye’de bu pazarın daha da büyümesi ve daha fazla kişinin teknolojiye ulaşmasını sağlamak için yenilenmiş ikinci el ürün sektöründe faaliyet gösteren GoPlus & Arena, 12 ay garantili yenilenmiş ikinci el cep telefonları ile kullanıcılara daha uygun fiyatlarla teknolojiye erişim imkanı sağlıyor.
Tüketicinin son dönemde yenilenmiş ikinci el pazarına yoğun bir ilgisi olduğunu söyleyen GoPlus & Arena Genel Müdür Yardımcısı Tolga İldaşer, “Tüketiciler artık telefonlarının ekonomik değer kazandığını fark edip, çekmecede saklamak yerine satmaya ve bu şekilde yenilenmiş telefonları satın almaya yöneliyorlar. Yapılan son araştırmaya göre, bu yıl yenilenmiş telefon alanların sayısı geçen senenin iki katına ulaşmış durumda. Şu anda Türkiye’de bu konuda ciddi bir büyüme gösteriyor. Önümüzdeki 2-3 yıl içinde Türkiye'deki akıllı telefonların yüzde 30'unun yeniden ekonomiye döneceğini tahmin ediyoruz.†diye konuştu.
GoPlus & Arena olarak, kullanıcıların kullanılmış cihazlarını çevresel ve toplumsal sorumluluk bilinciyle satmalarını sağlayarak, insanlar ve teknoloji arasında bir köprü kurma misyonunu benimsediklerini belirten İldaşer, “Donanımlı ekibimizle birlikte cihazların yenilenme süreçlerini Ticaret Bakanlığı’nın verdiği lisansa tabi olarak titizlikle gerçekleştiriyoruz. Yenilediğimiz tüm cihazlara 12 ay süre ile GoPlus garantisi veriyoruz. Ayrıca, satın alınan ürünlerin 14 gün içerisinde koşulsuz iade edebilme hakkını da saklı tutuyoruz. Şu anda en büyük hedefimiz, yenilenmiş ikinci el ürünlerin "Yenilenmiş ürünler" olarak algılanmasını teşvik ederek ve kaliteli hizmet sunarak ilerleyen dönemde piyasa lideri olmak. Bu hedefi gerçekleştirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.†ifadelerini kullandı.
Bakalım 35 in üzerinde kalıcı olacak mı amcam
https://youtu.be/rkj8Bzdt9EY?feature=shared
Konuşulanları anlayamadım ama tanıtım ve ürünler güzel gibi duruyor.
Arena Bilgisayar bu markanın Türkiye Distribütörü.
https://www.arena.com.tr/hakkimizda/...rluk-anlasmasi
Haziran 2023
Şirket yetkilileri bu konu ile ilgili gelişmelerden haberdar ederse seviniriz.
Ytd.
Sunumu yapan adamlardaki özgüvene bakarmısın.Sahnenin ortasında dimdik duruşlarını bozmadan sanki malımızın arkasındayız mesajını verir gibilerdi.
Bizde ise sahnenin ortasında başlayıp sunum boyunca sahnenin kenarına kadar gelen adamlar var.Bitse de gitsem dercesine.
İstese yapamaz mı,yapar tabi ki de hemde en kral sunumu yapar
İşte özgüvenden önce gelen özü oluşturan etkenlerin sahnedeki yansıması mı?Yorumlayamadım.
Ytd.
37 yi gördü
CPH1893 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri