Hayırlı Geceler...
Biraz uzun bir aradan sonra az biraz cesaret bulup eksik kalan tüm programları tamamlamaya başladım. Bazılarının eksiği gözle görülemiyordu, bazıları ise bâriz eksikti...
Hâlâ eksik olanlar var ama çoktandır (yaklaşık 9-10 yıl) aklımda olan ve içimde ukde kalan CandleStick (Mum Analiz) Sistemini nihayet bitirdim. Tarama işlemi var ama şimdilik tarama işlerine girmediğim için gerekli değil. Bu kadarını yaptım ya bana şimdilik yeterli...
Bu sistemi turkishbulls.com sitesinde aylık 50$ 'a (yaklaşık 2.000 TL) satıyorlar. Bizde herşey bedava...
Kendimi çok fazla zorlamak istemiyorum. Bir süre dinlenmeye çekileceğim. Fazla uğrayamam. O nedenle eksik işleri hızlıca tamamlayıp öyle dinlenmeye çekilmeye karar verdim. Dönüşümde inşaAllah sağlığım izin verirse daha nice projeler var. Kısmet artık...
Siz biraz inceleyin. Çok kullanır mıyız? emin değilim ama aklımda kalacağına elimizin altında olsun...![]()
![]()
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Sorularınız olursa gelecek hafta hariç her zaman fırsat buldukça yardımcı olmaya çalışırım...
Benden şimdilik bu kadar, bu hafta sonuna kadar müsâidim. Sonrası 1 hafta yokum...
Görüşmek üzere...
Hayırlı geceler...![]()
Satın T/A Hocam,
Bir arkadaşımın portföyünde yüklü miktarda TURGG hissesi var, acizane grafiklerine baktım ama kararsız kaldım, ısrarla yardım talebinde bulununca birkaç gün seans içinde izlemeye de başladım, bildiğiniz kanser hisse konumunda, birkaç bin lotla aşağıya ya da yukarıya anlık çıkıp inebiliyor... Benden istediği yardımı ona sunmam çok zor, ne karar verirsem muhtemelen yanılacağım...
Zahmet olmazsa, müsait olduğunuzda TURGG hissesi sizin pencerenizden nasıl görünüyor... Teşekkür ederim...
TURGG...
Aşağıda 3 grafik var. Birisi günlük, diğer 2 'sii aylık...
Tahtayı yapan arkadaş hala aynı ve değişmemiş. Aynı Fractallarla ilerliyor...
Bu da demektir ki:
Eski zirvesini benzer şekilde görecektir...
Burada unutulmaması gereken şey:
2020 'den bu yana 50 katı gitmiş bir hisseden bahsediyor olmamız...!!!
Hissenin Temel açıdan değerlendirmesini yapamam. Bu konuda daha uzman birisine ihtiyaç var...
Eğer hisse değişimi düşünüyor iseydi, şimdiye kadar çoktan daha güzel hisselere geçmesi gerekirdi. Halen de geç değil. Tüm hisseler neredeyse dip seviyelerde ve kurtulmaya başladılar..
Fakat madem tutmuş, artık bundan sonra satılmaz. Hareketin zirveye kadar gitmesi beklenir ve orada karar verilir...
Yine de herkes kendi kararını kendisi vermeli. Sonuçta bizlerin ki bir fikir jimnastiği sadece...
![]()
Yer İmleri