Sayfa 418/872 İlkİlk ... 318368408416417418419420428468518 ... SonSon
Arama sonucu : 6973 madde; 3,337 - 3,344 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1. bolez piliç miş...
    Yazdıklarım sesli düşüncelerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes yatırım kararını verirken kendi hür iradesiyle verir.

2. 29,11,2017 tarihinde gelen bir kap haberi dikkatimi yeni çekiyor...

Daha önce 20 Ocak 2016 ve 28 Ocak 2016 tarihinde yapmış olduğumuz özel durum açıklamalarında belirtildiği üzere, şirketimiz kredi kullanmıştı. Bugün itibariyle, mevcut banka borçlarının refinansmanı amacıyla çeşitli bankalarla genel kredi sözleşmeleri kapsamında teminatsız krediler kullanılması suretiyle, daha önce kullanılan kredilerimiz kapatılmıştır.

önceki krediler kapatılmış ve yeni ve teminatsız kredi temin etmişler....bu önemli bir gelişmedir...artık bankalara o kadar güven gelmiş ki herhangi bir teminat istemiyorlar..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. bir de ali saçan isimli bir banvit yetkilisi 44,450 adet borsada satmaya karar vermiş..ben bunu olası bir çıkışın habercilerinden sayıyorum...çıkış yapacak ve bu adam da yukarıdan satacak...:)
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. geçen yıl 14,02,2017 tarihinde vergi dairesi bilançosunu vermişler...27,02,2017 tarihinde ise spk bilançosunu yollamışlar...bu gün de ayın 14 ü bana göre bu gün vergi dairesi gelir...

5.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Şabat ayı başından bu güne takaslar. (dün ve bugün henüz takaslarda yok)

İŞ ve yatırım ikilisi toplamda 530.000 satışla tahtanın içine etmişler resmen.

Yabancı 135.000 almış toplamda.

http://
    Teb dikkat ettiniz mi
    Hacim mutis ama sadece 91 lot cikmis 😁
    Dolap icinde dolap ama bize dolu degil bos cikiyor

6. bugunlerde kuru gurultulere hic tahamulum kalmadi anlam veremedum kendime
    bos teneke sesleri o kadar rahatsiz etmeye basladi ki...
    neyse ki cozumu buldum gec kalmis bi cozum direk engelliyorum

sozu sukutundan kiymetli olmadik sonra bana ne gerek ...

rahatladim sozum kimse ustune alinmasin alinanlarda cevap yazmasin okumuyorum zaten engellisiniz...

oh beeee

7. vergi dairesine geçen yıl şu bilançoyu vermişler....

bürüt satışlar 2 176 milyon
    yurtiçi satışlar 1 931 milyon
    yurtdışı satışlar 239 milyon
    diğer gelirler 6 milyon

satışlardan iade ve iskontolar 360 milyon...bu tüm satışların içinde %16,5 a denk geliyormuş....tabi brezilyalılara satılmadan önce durum buymuş...bu bilançoda dönem karı net 49 milyon gelmiş...

arkadaşın dün verdiği bürüt satışlar eğer 3 050 milyon ise ve satılmadan önceki oranı kadar iade ve iskonto yapılmış ise ?? ( ki bana göre bu oranın düşmesi lazım...) o vakit 503 milyon iade ve iskonto miktarı ortaya çıkar...o vakit de net satışlar 2 547 milyon olur...son üç çeyrekte de 1886 milyon net satış olduğuna göre , son çeyrek cirosu 661 milyon olur...

bu miktar en çok ciroyu yaptığı ikinci çeyreğin 674 milyonuna çok yakın olur..bu cirodan %11 lik ikinci çeyrek kar marjına göre 74 milyon kar, %17 lik üçüncü çeyrek kar marjına göre ise 114 milyon net kar ortaya çıkar...

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    vergi dairesine geçen yıl şu bilançoyu vermis
    bürüt satışlar 2 176 milyon
    yurtiçi satışlar 1 931 milyon
    yurtdışı satışlar 239 milyon
    diğer gelirler 6 milyon

satışlardan iade ve iskontolar 360 milyon...bu tüm satışların içinde %16,5 a denk geliyormuş....tabi brezilyalılara satılmadan önce durum buymuş...bu bilançoda dönem karı net 49 milyon gelmiş...

arkadaşın dün verdiği bürüt satışlar eğer 3 050 milyon ise ve satılmadan önceki oranı kadar iade ve iskonto yapılmış ise ?? ( ki bana göre bu oranın düşmesi lazım...) o vakit 503 milyon iade ve iskonto miktarı ortaya çıkar...o vakit de net satışlar 2 547 milyon olur...son üç çeyrekte de 1886 milyon net satış olduğuna göre , son çeyrek cirosu 661 milyon olur...

bu miktar en çok ciroyu yaptığı ikinci çeyreğin 674 milyonuna çok yakın olur..bu cirodan %11 lik ikinci çeyrek kar marjına göre 74 milyon kar, %17 lik üçüncü çeyrek kar marjına göre ise 114 milyon net kar ortaya çıkar...
    tesk......

Sayfa 418/872 İlkİlk ... 318368408416417418419420428468518 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •