Sayfa 418/626 İlkİlk ... 318368408416417418419420428468518 ... SonSon
Arama sonucu : 5006 madde; 3,337 - 3,344 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Oynarken oynarken kuşu kaptırdık, artık bende tok alıcıyım sindoma abi
    ipnelik diz boyu tahtalarda badem bofası hergün aynı oyun sabah 2.5 milyar sattı açığa akşam -168 milyonla kapattı , tera var dedikodulara göre badem spor oyun düzeneği deniliyor tahtalarda neler yapıyor kimse sen ne yapıyorsun demiyor,
    kuşta trade ediceksen hsbc ve bofa nın son 1 haftadaki maliyetlerine göre takip et.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. Bugün zabah gara oğlanlar dört yevmiyeyi alıyorlardı benden. Al sat ver aşağı al yukarı derken fifti fifti kapattık.

3. TİM Başkanı Gültepe'den Bakan Şimşek'e çağrı
    06.08.2025 17:06

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe katıldığı bir programda Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e çağrıda bulundu. Kapanan firmaların incelenmesini istedi.
    Katıldığı programda önemli açıklamalarda bulunan TİM Başkanı Mustafa Gültepe, ihracatta 100 firma varsa 80'inin eksi yazdığını belirtti. Gültepe, ''Sanayi tarafında çarkların iyi çalıştığını düşünürsek yanılmış oluruz.'' ifadelerini kullandı. Sanayide yeni açılımların yapılması gerektiğini aktardı.

https://www.hisse.net/haber/tim-bask...-e-cagri-11224
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Abi avanos gibi memlekete tüküreyim afedersin. Yerlileri bile burda yaşanmaz deyip kostebek gibi toprağın altına yerlesmisler aq.
    Saç mağarasınada gitseydin
    bir halt olacağı yok.

tüm bu akp rezilliklerinin son bulması için gündemin acilen değiştirilmesi gerekiyor.

en uygun araç. türban

yarın birgün türbanlı bacılarımıza naptılar bakın.. din elden gidiyaa...

diye başlıklar bekliyorum.

6. Yine parayı bulamadık. Thyao uçacak dediler uçtu ama pekde yükselmedi. Dün kamyon dolusu eregl yi binde 2 kara verdik. Şerefli tahta yapıcı bugün bir değişik davrandı. Beklentilerin üstünde kâr ama çokta değil.

Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    TİM Başkanı Gültepe'den Bakan Şimşek'e çağrı
    06.08.2025 17:06

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe katıldığı bir programda Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e çağrıda bulundu. Kapanan firmaların incelenmesini istedi.
    Katıldığı programda önemli açıklamalarda bulunan TİM Başkanı Mustafa Gültepe, ihracatta 100 firma varsa 80'inin eksi yazdığını belirtti. Gültepe, ''Sanayi tarafında çarkların iyi çalıştığını düşünürsek yanılmış oluruz.'' ifadelerini kullandı. Sanayide yeni açılımların yapılması gerektiğini aktardı.

https://www.hisse.net/haber/tim-bask...-e-cagri-11224
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    tüm bu akp rezilliklerinin son bulması için gündemin acilen değiştirilmesi gerekiyor.

en uygun araç. türban

yarın birgün türbanlı bacılarımıza naptılar bakın.. din elden gidiyaa...

diye başlıklar bekliyorum.

Deri ceketlileri devreye soksunlar. 2 şer bira içtilermi bulurlar üztüne işeyecek bi bacı
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Saç mağarasınada gitseydin
    Orayı bilmiyordum. Bir dahakine gideyim.
    Listeye ekledim.
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Peri bacalarını delebildin mi bari.
    Delen delmiş zaten onları abi. Ama neden yer altına yerleşmişler çözemedim. Çok acayip bi motivasyon lazım. Belki sıcaktandir dicem. O da değil. Bilemedim.

Sayfa 418/626 İlkİlk ... 318368408416417418419420428468518 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •