Sayfa 419/900 İlkİlk ... 319369409417418419420421429469519 ... SonSon
Arama sonucu : 7200 madde; 3,345 - 3,352 arası.

Konu: YGYO-Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. İnnovia4 ve Arifiye projesini araştırdım. Sizde araştırın daire teslimi edilmediği için insanlar veryansın ediyor. Bu kadar daire paralarını ne yaptın Engin.

2. Kademe ve takas atabilirmisiniz

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. ICBCT yi bayıltmıştı tecavüz ede ede...su döktü, uyandırdı kaldığı yerden devam ediyor...Tecavüz kaçınılmazsa...YTD...

4. yaklaşık 1 haftadır galip ağanın girip çıktığı yaklaşık 10 adet hissede satışlar oldu aşağı rakamlara düştü.sebep meğersem 34milyon kağıdı 17milyon tl ye almak içinmiş.---Nokta---yani pazartesi itibariyle bu hisseler düzelir.

5. Zavallı ky son 1 saat içinde birşeyler olacağını zannediyor ne yapsınlar hayaller dünyası. Galip bir kağıtta taban yaptırdıysa 2.ci taban kuvvetlidir dönerse oradan döner adam 50 kuruşa almış bakın ben 50 kuruş olur demiyorum inanın 50 nin altında oyalayacak milleti bunu da yazın bir köşeye.

6.  Alıntı Originally Posted by Wolcano Yazıyı Oku
    Zavallı ky son 1 saat içinde birşeyler olacağını zannediyor ne yapsınlar hayaller dünyası. Galip bir kağıtta taban yaptırdıysa 2.ci taban kuvvetlidir dönerse oradan döner adam 50 kuruşa almış bakın ben 50 kuruş olur demiyorum inanın 50 nin altında oyalayacak milleti bunu da yazın bir köşeye.

twitte yazmısınız anladık
    Kişisel görüşlerim dışında alıntı alınan yazılarım benim görüşlerimi yansıtmaz. Forumdaki Hiç bir yazım yatırım önerisi değildir.

7. Nerde satis yaziliyor soylermisiniz arkdaslar

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by jackpot_jackpot Yazıyı Oku
    ICBCT yi bayıltmıştı tecavüz ede ede...su döktü, uyandırdı kaldığı yerden devam ediyor...Tecavüz kaçınılmazsa...YTD...
    :-)))))))))))))))))))))))

Sayfa 419/900 İlkİlk ... 319369409417418419420421429469519 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •