Sayfa 419/548 İlkİlk ... 319369409417418419420421429469519 ... SonSon
Arama sonucu : 4381 madde; 3,345 - 3,352 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1. Tahmini çağrı fiyatı 6 tl olacak diyorlar hala satılan mal var
    Adı üstünde mal

2.  Alıntı Originally Posted by rabıta Yazıyı Oku
    günlerce herkese söyledim gelin şu dgztyi alın kesin kar var diye. şimdi herkes bön bön bakıyo... maşallah maşallah
    Full girmiş bekliyordum. Şimdi bankadayim kredi cekip hesaplatacam. Uygun bulursam kredili almak istiyorum. Sabah alsaydim cok guzel kar birakacakti ama şimdi biraz o oran düştü.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Future1905 Yazıyı Oku
    Tahmini çağrı fiyatı 6 tl olacak diyorlar hala satılan mal var
    Adı üstünde mal
    Tahmini değil. Min. 6.02 çağrı fiyatı olacak. Kurlarda burada kalacak gibi gözükmüyor zaten ben daha yüksek olacağını düşünüyorum çağrıya başlandığı günkü kurun. 4,458 min kurumuz cepte. 1,35074 USD hisse başı.

4.  Alıntı Originally Posted by 1BRAH1M Yazıyı Oku
    Tahmini değil. Min. 6.02 çağrı fiyatı olacak. Kurlarda burada kalacak gibi gözükmüyor zaten ben daha yüksek olacağını düşünüyorum çağrıya başlandığı günkü kurun. 4,458 min kurumuz cepte. 1,35074 USD hisse başı.
    Bu zamana kadar bütün satış gerçekleşen hisseler çağrı fiyatından yüzde 300 gitmişti bunda maldayız tam tersi olur allah bilir

5. benim öngörüm çoğumuz çağrı fiyatına teslim ederiz. sonra seçimde tek başına gelirse bence dgzte uçar. tabi bu riske ben girermiyorum bilemem.

6.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Full girmiş bekliyordum. Şimdi bankadayim kredi cekip hesaplatacam. Uygun bulursam kredili almak istiyorum. Sabah alsaydim cok guzel kar birakacakti ama şimdi biraz o oran düştü.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hocam evet biraz gec olmus, gecen hafta yapsaydiniz keske.

7.  Alıntı Originally Posted by Iron-i Yazıyı Oku
    Hocam evet biraz gec olmus, gecen hafta yapsaydiniz keske.
    sayın ibrahim kesin garanti deyince ben ne var ne yok kredili ve tüm para ile dalmıştım dgzteye çok şükür iyi kazandık. ayrıca düşüştende korudu. sadece düşüşten yüzde 40 zarardan korudu beni..

8. O 5.64 5.65 5.66 burdan satan kim varsa bu mübarek Ramazan günü ramazan topu girsin götüne ne uyuz bir hissesin sen ya spastik spek beyinsiz spek elinde bulunan lotuna koyayım senin hala alavere peşindesin it

Sayfa 419/548 İlkİlk ... 319369409417418419420421429469519 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •