-
çin'in bıtcoın yasaklarını genişleteceği söyleniyor-wsj-bloomberg ht
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Azerbaycan Merkez Bankası, faiz oranını değiştirmedi.
Bankadan yapılan açıklamaya göre, faiz oranı yüzde 15,00
olarak kaldı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*ecb/lautenschlager, "bankacılık kurallarında aşırıya gitmemek konusunda ihtiyatlı olmalıyız"
*ecb/lautenschlager, "global kural kitabını, basel ııı, mümkün olduğu kadar çabuk tamamlamamız gerekli"
-
Kenya Merkez Bankası, faiz oranını değiştirmedi.
Bankadan yapılan açıklamaya göre, faiz oranı, yüzde 10,00
olarak bırakıldı.
-
*trump, "bm son yıllarda potansiyelini yerine getiremedi"
*trump, "her barışı koruma programının belirlenmiş hedefleri olmalı"
-
*abd'de eylül'de nahb konut endeksi 64 (ağustos'ta revize 67)
-
Avrupa Merkez Bankası'nın Mart ayında başlattığı devlet tahvili
alım programı 15 Eylül haftasında 1 trilyon 731 milyar 31 milyon
euroya ulaştı. 8 Eylül haftasında alımlar 1 trilyon 720 milyar
24 milyon euro seviyesindeydi.
ECB, 15 Eylül haftasında 11 milyar 7 milyon euro tutarında
tahvil alımı gerçekleştirdi. 8 Eylül haftasında 12 milyar 968 milyon
euro tutarında devlet tahvili alımı yapılmıştı.
-
*fransa'nın 12 ay vadeli bono ihalesinde ortalama faiz oranı yüzde -0,586 oldu (önceki -%0,586)
*fransa'nın 6 ay vadeli bono ihalesinde ortalama faiz oranı yüzde -0,627 oldu (önceki -%0,637)
*fransa'nın 3 ay vadeli bono ihalesinde ortalama faiz oranı yüzde -0,619 oldu (önceki -%0,635)
*fransa 12 ay vadeli bono ihalesiyle 996 milyon euro borçlandı
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri