Sayfa 42/213 İlkİlk ... 3240414243445292142 ... SonSon
Arama sonucu : 1701 madde; 329 - 336 arası.

Konu: İndikatörlere göre AL-SAT veren hisseler

1.  Alıntı Originally Posted by Platones Yazıyı Oku
    hocam merhaba zahmet olmazsa brsan bakar mısınız
    BRSAN için,

27 şubattan bu yana bir düşüş trendine girmiş gibi. 9,52 bandı önemli bir nokta gibi burayı yukarı yönlü kırabilirse tekrar bir yükseliş trendine girebilir. trendi yeşil bantlarla işaretledim. eğer düşüş trendi devam eder ise muhtemel gevşeyebileceği noktaları işaretledim. ilk önemli destek olarak 9,31 bandını görüyorum . buranın üzerinde 9,52 bandını kırabilmek için hareketler yapabilir. uzun dönem için bilançosuna bakmanızı öneririm. kendi görüşümdür. YTD.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.
    https://twitter.com/bist_teknik

2.  Alıntı Originally Posted by Jamiryo Yazıyı Oku
    TATGD,
    kısa orta vade trade için,

8,09 u geçerse 8,18 ve 8,37 bantlarına hareket olabilir gibime geldi. 7,97 ve 7,81 destekler gibi. YTD.

8,09 u denedi bakalım. ne olacak
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.

3. cok tesekkürler sagolun varolun...

4. selam sayın jamiryo umarım sağlık sıhhatle iyisinizdir İNŞALLAH,

blcyt durumuna bakabilrimisiniz, teşekkürler, tat gıda ve diğer, hisse değerlendirmelerinizi ,tebrik ederim..

sayğılarımla iyi çalışmalar, dilerim.........

5.  Alıntı Originally Posted by Jamiryo Yazıyı Oku
    8,09 u denedi bakalım. ne olacak
    8,01 kapattı bugün TATGD. 8,09 u güzel geçti ama soluğu 8,18 e kadar yetmedi ve en yüksek 8,12 gördü. fena bi kapanış olmadı bence. gün içinde yakalayabilene güzel trade imkanı verdiğini düşünüyorum. YTD.

6. Sayın Jamiryo FMIZP bakarmısın kısa orta uzun vade için.
    Dost dediğin düştüğünde yanında olan değil,kalkman için el uzatandır.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

7.  Alıntı Originally Posted by ORİYEN73 Yazıyı Oku
    selam sayın jamiryo umarım sağlık sıhhatle iyisinizdir İNŞALLAH,

blcyt durumuna bakabilrimisiniz, teşekkürler, tat gıda ve diğer, hisse değerlendirmelerinizi ,tebrik ederim..

sayğılarımla iyi çalışmalar, dilerim.........
    Merhaba ORIYEN73 allaha şükür iyiyiz umarım sizde iyisiniz.

BLCYT için,
    Biraz karışık bir grafik oldu gibi ama. burada iki farklı renk bantlar kullanarak anlatmak istedim. 1 aralıktan bu yana bir yükseliş trendine girmiş gibi. trend çok sert değil ama ara ara yukarı yönlü sert ataklar olmuş gibi. hep kendimce derim bu kuruşlu 1 TL civarı olan hisselerde neredeyse her kademe destek direnç gibi zor kalkıp düşebiliyor. burada bana göre kritik bir iki nokta var diye düşünüyorum. 1,15 trendin bu seyirde devam edebilmesi için önemli bir nokta. buranın üzerinde tutunursa 1,17 ve 1,20 bantlarına hareketler yapabilir gibi. diğer önemli bir direnç noktası ( bana göre oldukça önemli) 1,22 bandı. 1,22 yi kırması halinde çıkış trendi güzelce devam edip 1,29 bandını test etmek isteyebilir. 1,15 bandını aşağı yönlü kırmayı denerse ilk etapta 1,14 güçlü bir destek oluşturabilir diye düşünüyorum.burayı da kırarsa 1,11 ve 1,05 bantlarına doğru gevşemeler olabilir. Art arda iki destek mi olur diyenler çıkabilir. Doğru herkesin kendi görüşü farklıdır muhakkak. Ama burada 1,14 söylememin sebebi, 1,14 trendi bozdurmadan yola devam ettirmek için 1,15 bandının içerisine bir geri dönüş sağlayabilir. Bugün en düşük 1,15 en yüksek 1,16 görmüş. kendi görüşümdür. YTD.

8. Hocam zahmet olmazsa cusan ve gerel görüşünüzü rica ediyorum.saygılarımla...

SM-N910H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 42/213 İlkİlk ... 3240414243445292142 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •