Sayfa 42/469 İlkİlk ... 3240414243445292142 ... SonSon
Arama sonucu : 3748 madde; 329 - 336 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku
    Müjdat usluya şimdik bu msj attım cevap bile yazmadı arkadaşlar Size o kadar inanmıştım ki , Biriktirdiğim o paralarla küçükte olsa çocuklarıma bir ev alabilirmiyim diye 2 yıldır yatırım yaptığım şirketiniz hisseleri yok oldu Artık her sabah, sabah namazında sonra bize bu ıstırabı çektirene Rabbim huzurunda her gün duamı
    edeceğim ne istedin bizden helal paramızdan . Abi ☹ Müjdat USLU bumudur hani sen memur çocuğuydun garibanın saçını okşardın belki seninde gerekçelerin vardır kendince seni anlamak zor değil belki ama SPK dosyasını okudum her satırını çalarak ticaret yapmak daha kolayına geldi belki belki birileri akıl verdi, üç günlük dünyada bu kadar ah almaya değermiydi Müjdat bey şikayetçiyim senden abi eğer bu dizeleri mi okuduktan sonra güle biliyorsan dön aynada kendine bak abi seninde yavrularım var Pınarın var Deniz'in var onlarda senin kıymetlin bizimde evlatlarımız var ne diyeceğiz şimdi iyi geceler mükemmel Ada'm mükemmel bir firmayı yok ettin bunu anca dahi bir insan yapar dı .. İyi geceler Murat DOĞAN

En son sorduklarında hisselerinizi sattığınızı ve 21 lot bıraktığınızı "(Uslu'dan daha çok hissem var diyebileyim diye") söylemiştiniz. Yanlış mı hatırlıyorum?

Bu kadar çok dolap dönen bir kağıdın tahtasının kapanmasına şaşırdık mı?

Şu an patronun kendisi, dahi bilmiyordur bu şirket mali açıdan ne durumda, bilançolarla o kadar çok oynandı ki ...

2.  Alıntı Originally Posted by meteak Yazıyı Oku
    önemli olan kottan çıkma nedenleri değil
    sonuçta iki şirket birbirine bağlı
    en önemlisi gen yatırım ın gen power holding te a gurubu hisseleri var bunlar şirketi yönetmesini sağlıyor
    yani ticaret kanunun da eğer gen yatırım holding e bir şey olursa şayet
    battığını düşün o zaman genpower holding te batıyor
    gelelim diğer konuya
    müjdat ın paylarına
    birinde hiç payı yok
    diğerinde yüzde 85 payı var görünüyordu
    bu yüzde 85 lik payını en son artı yatırım a satmıştı
    ne oldu sonra orasını bilen yok
    müjdat ta kaldığını düşünelim yüzde 85 payın
    gen yatırım ın sahibi kim
    müjdat
    sonuçta iki şirketin sahibi olduğu için
    biri batarsa diğeri de batıyor
    yani bir fark yok

eğer ileride olursa genpower jenaratör batmazsa devam ederse her iki şirket te ticari hayatına devam edebilir
    ama bu jenaratör batarsa her iki şirket hem holding hem yatırım hem polisac hem diğer şirketleri batmış oluyor

Siz değerlendirmelerinizi hep Gen Yatırımım battığı düşüncesiyle yapmışsınız ancak şirket kottan çıkarıldı iflası henüz verilmedi. Şirketin henüz faal olduğunu varsayarsak ve bu patronun borsaya kote iki şirketinden hangisini daha kolay geri döndürebileceğini düşünürsek diye söyledim ben o karşı çıktıklarınızı. Sonuçta umut beslemeye çalışıyoruz ve bu denli çok bilinmeyenli bir denklemde mantık sadece önsezilerle yürüyor maalesef ...

Alıntı Originally Posted by Guf Yazıyı Oku
    En son sorduklarında hisselerinizi sattığınızı ve 21 lot bıraktığınızı "(Uslu'dan daha çok hissem var diyebileyim diye") söylemiştiniz. Yanlış mı hatırlıyorum?

Bu kadar çok dolap dönen bir kağıdın tahtasının kapanmasına şaşırdık mı?

Şu an patronun kendisi, dahi bilmiyordur bu şirket mali açıdan ne durumda, bilançolarla o kadar çok oynandı ki ...
    Evet sayın yatırımcı aynen öyle dedim. O kalan 21 lotuda satacaktım mahkemeye müdahil olduğum için satamadım. Bir hafta sonra Mesut Kemal ULU ve Rıza Din.... Beyfendi kişilerle telefonda konuştuktan sonra genyh kapatalımayacağı konusunda bir fikir olduk . 2 yıldır aldığım hisseleri yok pahasını verdiğim için rahatsızlık duydum son rapordada bilir kişi 2016 yıl sonu itibari ile 115.000.000 karı var dediği için. Dosyayıda bildiğimden sattığım hisselerin %25 ini geri aldım. En azından 2017- 1 dönem bilançosuna kadar bekleme kararı aldım. Sonuç ortada. YTD...
    Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.

BORSA İSTANBUL A.Ş 04/05/2017 tarihi itibarı ile 26/04/2017 TARİHLİ TOPLANTI KARAR TUTANAĞININ TALEP ETTİM . MAHKEMEYE SUNMAK İÇİN
    MAHKEME GÜNÜNE KADAR YETİŞİR UMARIM.

BORSA KODUNDAN ÇIKARILMASI NEDENLERİ ARASINDA YER ALAN KARARDA BAHSİ GEÇEN ; 2016 YILI FİNANSAL TABLOLARI BOZAN KAYYUM VE SORUMLULUK BEYANINDA FİNANSAL TOPLALARIN DOĞRU OLDUĞUNU İMZALAYAN YÖNETİME SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIM. VE MAHKEME BAŞKANLIĞINDAN 10/05/2017 TARİHLİ KARARDA BAHSİ GEÇEN VE YENİDEN HAZIRLANMASI KARARI ÇIKAN FİNANSAL TABLOLARIN HAZIR OLMASI DAHİLİNDE SPK BAŞKANLIĞINA TEBLİĞ EDİLEREK TAHTANIN AÇILMASINI MAHKEME BAŞKANLIĞINDAN TALEP EDEECEĞİM BELKİ İŞE YARAR. YTD
    Son düzenleme : Murat DOĞAN; 04-05-2017 saat: 13:18. Sebep: İÇERİK

5.  Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku
    BORSA İSTANBUL A.Ş 04/05/2017 tarihi itibarı ile 26/04/2017 TARİHLİ TOPLANTI KARAR TUTANAĞININ TALEP ETTİM . MAHKEMEYE SUNMAK İÇİN
    MAHKEME GÜNÜNE KADAR YETİŞİR UMARIM.

BORSA KODUNDAN ÇIKARILMASI NEDENLERİ ARASINDA YER ALAN KARARDA BAHSİ GEÇEN ; 2016 YILI FİNANSAL TABLOLARI BOZAN KAYYUM VE SORUMLULUK BEYANINDA FİNANSAL TOPLALARIN DOĞRU OLDUĞUNU İMZALAYAN YÖNETİME SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIM. VE MAHKEME BAŞKANLIĞINDAN 10/05/2017 TARİHLİ KARARDA BAHSİ GEÇEN VE YENİDEN HAZIRLANMASI KARARI ÇIKAN FİNANSAL TABLOLARIN HAZIR OLMASI DAHİLİNDE SPK BAŞKANLIĞINA TEBLİĞ EDİLEREK TAHTANIN AÇILMASINI MAHKEME BAŞKANLIĞINDAN TALEP EDEECEĞİM BELKİ İŞE YARAR. YTD
    sn. murat doğan çok iyi düşünmüşsünüz , bizim de yapabileceğimiz bir konu var ise yardımcı olmak isterim.

yatırım tavsiyesi değildir..

Cumhurbaşkanlığı Teftiş Kurulu ve TBMM Dİlekçe komisyonuna tüm süreci anlatan. Bir çalışmam ve başvuru aşamam var. öncelikle iflas erteleme davasının sonuçlanması şart o sonuçlanmadan başvuruyu yapamayız. Yanlız bu kurumlara toplu dilekçe verebiliyor muyuz bireysel mi vermek lazım. Avk. sormak lazım dostlar.

Gerekçeli taleplerimizde öncelikle yatırımcıyı korumak için çalışma yapılması VE Başımıza gelen durumu anlatmak..

Teftiş Kurulu Başkanlığı’nın görev ve yetkileri şunlardır;

Başbakanın emri ve onayı üzerine:

1. a) Bütün kamu kurum ve kuruluşlarıyla, kamu iktisadi teşebbüslerinde teftişin etkin bir şekilde yürütülmesi hususunda genel prensipleri tespit etmek ve personelin verimli çalışmasını teşvik edici teftiş sistemini geliştirmek,

b) 1. (a) bendinde sayılan kuruluşlarla, bunların iştirak ve ortaklıklarında, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşlarında, teftiş, denetim veya bu maksatla kurulmuş olan birimlerin görev, yetki ve sorumluluklarını haiz olarak her türlü inceleme, araştırma, soruşturma ve teftiş yapmak veya yaptırmak,

2. Vakıflarda, derneklerde, kooperatiflerde, her seviyedeki işçi ve işveren teşekküllerinde teftiş, denetim veya bu maksatla kurulmuş olan birimlerin görev, yetki ve sorumluluklarını haiz olarak gerektiğinde her türlü inceleme, araştırma, soruşturma ve teftişi yapmak veya yaptırmak,

3. Başbakanlık bağlı ve ilgili kuruluşlarında her türlü inceleme, araştırma, soruşturma ve teftiş,merkez teşkilatında ise inceleme, araştırma ve soruşturma yapmak,

4. Gerektiğinde, imtiyazlı şirketlerle, özel kuruluşları mali yönden denetlemek ve teftiş etmek,

5. Başbakanlık Makamı’nca verilen teftiş hizmetleriyle ilgili diğer işleri yapmak,

6.Bütün kamu kurum ve kuruluşlarıyla, kamu iktisadi teşebbüslerinde teftişin etkin bir şekilde yürütülmesi hususunda genel prensipleri tespit etmek ve personelin verimli çalışmasını teşvik edici teftiş sistemini geliştirmek, denetim alanında genel standartları belirlemek ve belirlenen standartların gerçekleştirilmesini takip ederek ilgili kuruluşlar arasında koordinasyonu sağlamak görevlerini de yerine getirmek,

Ayrıca 2009/19 sayılı Başbakanlık Genelgesi ile Başbakanlık Teftiş Kurulu Başkanlığı, Türkiye’de Saydamlığın Artırılması ve Yolsuzlukla Mücadelenin Güçlendirilmesi Komisyonu ile Komisyonun Yürütme Kurulu’na görevlerinin yerine getirilmesinde sekretarya hizmeti vermek, şeffaflığın artırılması ve yolsuzlukla mücadelenin güçlendirilmesi konularında oluşturulacak çalışma gruplarına başkanlık yapmak veya yaptırmak, strateji geliştirerek Komisyon ve Kurula sunmak ve onaylanan strateji, plan, program ve raporların gereklerini yerine getirmek, bu konularda ilgili tüm kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşları arasında işbirliği ve koordinasyonu sağlamak ile de görevlendirilmiştir. Ayrıca; Avrupa Birliği’nden sağlanan mali kaynakların kullanımıyla ilgili usulsüzlükler ve suiistimaller konusunda yapılacak inceleme ve soruşturmalarda Avrupa Sahtecilikle Mücadele Ofisi (OLAF) ile koordinasyonu sağlayacak muhatap kuruluş olarak Başbakanlık Teftiş Kurulu Başkanlığı belirlenmiş ve Yolsuzlukla Mücadele Koordinasyon Birimi (AFCOS) olarak görev yapması uygun görülmüştür.

ytd

8. tamamdır verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler Sn. murat doğan

yatırım tavsiyesi değildir..

Sayfa 42/469 İlkİlk ... 3240414243445292142 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •