Sn Mohikan;kullandığımız programda senetleri haftalık ya da aylık olarak seçip elliott sayımı yaptığımızda,ortaya tamamıyla farklı bir sayım çıkacaktır,öyle değil mi?Örneğin şu an bist 100 de uzun vadede 5.dalganın bittiğini ve A dalgasının içinde bulunduğumuzu varsayalım.Programda bist 100'ü haftalık veya aylık olarak sayım yaparsak nasıl bir sonuç ortaya çıkar?
Teşekkürler...
Benim sistemimde Haftalık sayımlar bazan tutar ama Aylıklar genellikle tutmaz.
Aslolan günlük grafikteki sayımlardır.
Ama bazan (özellikle paritelerde) günlük grafikler yerine seanslık, 240 dk'lık ve hatta 60 dk'lık grafikler doğru sonuç verebiliyor.
Fx piyasasında kısa vade işlem yapan Elliotçular ise günlük grafiklerden daha çok , 1-5-15-60 dk'lık grafiklere bakar.
DUHUL : 1999
Sayın mohikan rica etsem ygyo, yyapi ve ittifak holding için sayım alabilirmiyim.
Lenovo P70-A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ygyo listede var, Ittifaka baktık.
YYAPI...
2001'de 15 TL olan hisse 2009'da 40 krş'u görmüş. Şimdi ise 92 krş.
DOLAR bazlı düşüş çok daha dramatik. 2001'de 22.3 USD, şu anda 0.23 USD.
18 yıl önce 100 DOLAR yatıran (varsa tabii) yatırımcının şu anda 1 DOLAR'ı var. Kayıp dolar bazında %99.
Yani kabaca paranız buhar olup uçmuş durumda...
Yeşil denince artık insanın tüyleri kalkıyor. Bu grup neyin nesidir? Bu kadar küçük yatırımcı çok ucuz diye mi dalıp duruyor bu hisselere bilemedim.
Defter değeri 1.60 TL, bu yıl cüzi bir kar açıklamış.
2 kelam temel analiz yapabilecek bir babayiğit varsa buyursun buraya yazsın.
Hep hazır beklemek olmaz, biraz araştırın bakalım neler çıkacak?
UZUN VADE...
Aylık grafikte 0.40 altında 3 dibi daha çıkıyor.
Günlük grafikte ise etiketleyemedim ama rakam verebildim.
22 dalgalık trendin 18 dibini yapmış, 0.40 altında 4 dibi daha çıkıyor.
Tabii tahta kapatılmazsa...
![]()
DUHUL : 1999
Hocam ittifak holding i analiz edebilir misiniz ...bu hafta cok hareketliydi...şimdiden elinize sağlık...
VKİNG
Yer İmleri