Sayfa 42/964 İlkİlk ... 3240414243445292142542 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 329 - 336 arası.

Konu: IPEKE - İpek Doğal Enerji

1. Anlaşılan bugünde kanser edecek ileride kazandığımız da tedavi ye gider sıfır elde var sıfır kozal a bakın dua edelim de düşmesin

2. 3 hissenin mevcut fiyat dengesi ile grup olarak ilerleyeceğini düşünüyorum. Bundan önce ki iki yükseliş hareketi de olağandışı ve kısa süreliydi. Bu nedenle kozal’ dan bağımsız hızlı hareketler idi. Umarım sağlıklı haber akışı ile 3 tahtanın birlikte hareket edebildiği bir yükseliş başlar. Bu hafta bu senaryo onaylanır diye düşünüyorum,
    Bilançoların açıllanması normalleşme sinyalidir. Sonrası genel kurul, temettü vs bir ton pozitif beklenti ve haber akışının olması mümkün olacak. Bilanço beklentisi ne olursa olsun, bir bilanço açıklanması 5 puan + ise pozitif gelmesi 2+ dır.
    Bir de şu faktör var onu da ınutmayalım. Tahta yapıcının isteği halinde satış yapmak isteyecek tüm ky ve orta ölçekli kurumların maliyeti 5,5 - 6,5 arası. Yani kimse zararı göze almadan iabilerib istediği oyunun dışına çıkamaz. Bu da buralardan minimum %40 pozitif bir aralığa işaret eder.. abiler çok rahat yani.

3.  Alıntı Originally Posted by Katlakatla Yazıyı Oku
    Beklentim 4.35 civarini tekrar gormesiydi ama görmeyecek artık sanırım.yon yukarı bugün 4.70 i test etmesini bekliyorum
    Dün yazmıştım ama bugün test etti sukur

4. Ipek ybnc takas 38.5 mil dustu.
    En son 29.09 da %10 haberi ile 37mil olmustu.
    %10 altina mi dusuyoruz 1.5mil daha satarsa yabanci???

5. İpekte kimse kalmamış la in cin top oynuyor alan satan paylaşım yapacak yokmu

6.  Alıntı Originally Posted by UZMAN Yazıyı Oku
    İpekte kimse kalmamış la in cin top oynuyor alan satan paylaşım yapacak yokmu
    Sessizce Mahkemelerden çıkacak sonuçları bekliyoruz. Yoksa o almış bu satmış hiç takmıyorum. Yalnız şu Kozaa'nın 57 kademe farkına kızgınım. Beklemeye devam. İnşallah her şey lehimize olur. Bu kadar zulüm çok ağır oluyor.

7. Akşama iyi bir kapanış olur diye düşünüyorum. %7-8 gibi. Ama tamamen his. Öğleye kadar ki Zirvesi 4,79 kapanış 4,68 ve bu arada tutunduğu için böyle bir izlenim oldu. Dediğim gibi kendi hissimdir. Asla yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 42/964 İlkİlk ... 3240414243445292142542 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •