Sayfa 42/1023 İlkİlk ... 3240414243445292142542 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 329 - 336 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ertem: Gece sığ piyasada manipülasyon yapıldı, ekonomi muhabirleri dikkat etsinler 4,0 seviyesinin üzerini gördü haberleri yanlış-trt haber
    puhahaha Ertem saçmalamakta sınır tanımıyor. ama iyi oldu bir psikolojik duvar yıkıldı.artık kimse 4 olmaz diyemiyor. çürük ekonomileri 3 dakika içinde yıkılabiliyor.

2. usd 3,88-3,90 üzerinde kaldığı sürece 4,40-4,50 hedefli fincanın kulbunu yaptığı düşünülebilir..

YTD.

tabi bu benim değil bu formasyonun hedefi
    ben o fiyatlarda da satmam

YTD

https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonom...ismis-2305711/

Şimdi amiyane bir tabir vardır `tipe bak çay demle ` derler , şu resme bakıp bu zatı muhteremi nasıl ciddiye alırsınız !:..

4.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonom...ismis-2305711/

Şimdi amiyane bir tabir vardır `tipe bak çay demle ` derler şu resme bakıp bu zatı muhteremi nasıl ciddiye alırsınız !:..
    Ertem bu, görevi ters indikatör olmaktır. Bunu dinleyip dolar satmış olan varsa GEÇMİŞ OLSUN.

Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    ''Borç benim ama sorun sizin''

sanırım Türkiye'deki varlıkları aldığı borcun 1/4 ünü geçmez.
    yani iş bilmezlik değil
    planlı programa uygun bir iş..
    Dedim ya bu din simsarlarının hırsızlık, uğursuzluk, çalıp çırpmada ellerine kimse su dökemez . Örneğin siz bunlar kadar hırsız uğursuz bir ateist gördünüz mü ? .

6. Arslan POWER Hoşgeldin beaa helal sana

7.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Dedim ya bu din simsarlarının hırsızlık, uğursuzluk, çalıp çırpmada ellerine kimse su dökemez . Örneğin siz bunlar kadar hırsız uğursuz bir ateist gördünüz mü ? .
    görmedim..

Neyse sonuçta dinciler çalıp çırpar borcu herkes öder. Dövizin gitmesi bu kadar döviz borcu bulunan şirketeleri bitirecektir ama onların borcuda öyle söylendiği gibi ülkeyi ilgilendirmez değildir.

Sayfa 42/1023 İlkİlk ... 3240414243445292142542 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •