Sayfa 42/505 İlkİlk ... 3240414243445292142 ... SonSon
Arama sonucu : 4039 madde; 329 - 336 arası.

Konu: KFEIN Kafein Yazılım Hizmetleri Ticaret A.Ş.

1. arkadaşlar bu hissenin temeli çok güzeldir...büyüme potansiyeli yüksektir...her ne kadar aynı yatakta galip ile yatmak sakıncalı ise de hisse fena değil..yanlız galipten dolayı her zaman temkinli olmakta fayda var..

bu gün hisse agresif çıkış yaptı buda işlem hacminin çok aşırı artmasına neden oldu...bu gün hisse tam 55 milyon tl civarı bir işlem hacmi yaptı...bu tür işlem hacimleri hisselerin dinlenmeye geçme potansiyelini artırır...çoğu hisse bir süre fiyatını düşürerek düzeltmesini bir kaç günde bitiriyorken çok az hissede işlem hacmini düşürüp ama fiyatını da pek düşürmeden düzeltme sürecini bitirebiliyor...

son bir kaç günlük çıkışlarda kapanışlar günlük ağırlıklı ortalamanın çok üzerinde iken bu gün ağırlıklı ortalaması olan 7,38 in hemen üzerinde bir kapanış yaptı..(7,41) buda çıkış ivmesinin bir miktar yavaşladığını işaret ediyor...bu tür günlerden sonraki günlerde hisse ilk etapta primli açılır ama ardından satış yer...

eğer yarın 7,82 yi geçecek kadar çıkış yapacak olursa o vakit düzeltme olmama ihtimali artar..ama şahsi düşüncem yarın dikkatli olunmalıdır..

bu hisse elimde vardı 7,75 ile satış yaptım...ardından tekrar alım konusunda bu yüksek işlem hacmi nedeniyle vazgeçtim..bunun yerine ben denge hissesini tercih ettim...

umarım tüm ky dostlarımız kazanmaya devam eder...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. düzeltmeler ve dinlenmeler her hissede olur ve en sağlıklısı da odur...dinlenmeden sonra bu hissenin tekrardan çıkışını öngörüyorum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. kimler alıp sattı paylaşabilen var mıdır.

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    düzeltmeler ve dinlenmeler her hissede olur ve en sağlıklısı da odur...dinlenmeden sonra bu hissenin tekrardan çıkışını öngörüyorum..
    Sayın keko seans içerisinde yaptığı düzeltme yeterli değil mi sizin için?

5.  Alıntı Originally Posted by finansmy Yazıyı Oku
    kimler alıp sattı paylaşabilen var mıdır.
    işyatırım 160.000 lot, ziraat 100.000 lot alıcı
    global yatırım deniz, sırayla 100 80 60.000 lot satıcı

6.  Alıntı Originally Posted by Eöbnc Yazıyı Oku
    Sayın keko seans içerisinde yaptığı düzeltme yeterli değil mi sizin için?
    işlem hacmi ne zaman ki çok aşırı çıkmış ise ve ben satmamış isem hep pişman olmuşumdur...hep belki bu seferlik düzeltme olmaz demişsem de sonradan düzeltme yapmışlardır..yanlız benim düzeltmeye geçen hisselerin tümünde gördüğüm ilk işaretler çok aşırı yüksek işlem hacmi ve sonrasında ağırlıklı ortalamasının altında kalan kapanışlardır...

bu bağlamda işlem hacmi bu gün çok yükseldi bu birinci şart yerine gelmiştir ama ikici şart olan ağırlıklı ortalamanın altından kapanış ise gerçekleşmemiştir...ama kapanış ağırlıklı ortalamanın çok az üzerinde olmuştur...buda artık dikkatli olmayı gerektiriyor...

dediğim gibi benim aradığım en önemli şartlardan iki tanesinden bir tanesi gerçekleşmiş diğerinin gerçekleşmesine ise ramak kalmıştır...bu yüzden de kesin düzeltmeye girer diyemem...ama artık biraz daha temkinli olmak gerekir diyebilirim..

umarım hisse tekrardan çıkışına devam eder ve ky nın yüzü güler...ben hepimize başarılar diliyorum...

7. yarın olası çıkışında 7,82 yi geçebilirse ve üzerinde kesin kalacak görüntüsü verirse o zaman düzeltme olmama ihtimali artacaktır...yarın iyi bir gözlem yapmak gerekir...alış ve satış iştahı ve hissenin davranışları yakından takip edilmelidir...bazen teknik analizler hiç bir işe yaramayabiliyor...bazen işe yarayan sadece kişisel tecrübeleriniz olabiliyor...yılların verdiği tecrübelerin sizde oluşturacağı refleksler çok önemli..

araba kullanırken nasıl ki tamamen reflekslerimize güveniyorsak ve o sırada bazen hiç düşünmeden ve hesap yapmadan davranıyorsak borsada da bazı vakitler geliyor iş sizin tecrübelerinize kalıyor...ekmek yediğimiz her hisse bizim gönlümüzde her zaman bir yer edinir...bu yüzden de her zaman gönlümüz sizlerledir..

8. Öncelikle 7.81 e attıģı iğne çok hoş oldu. İşlem hacmi de dolu dolu, ben bile bugün ara ara portföyün 1/3 ü ile trade ettim lotumu artırdım. Biraz maliyetim arttı ama hissem de çoğaldı. Gerek burada gerek investingde yeni katılımcıları görmek ve twitterda bahsedenlerin çogalması volüm açısindan dikkat çekici.

Şimdi gelelim gidişata: heyet abd'de. Dolar/tlnin gözü kulaği haberlerde. Olumlu gelişmeler bist ile beraber bizi 10.40 hedefine hızlı taşır. Aksi durumda ise 5.9x e cok hızlı çekiliriz. Risk her daim var, çünkü gecmiş hacimler cok düşük. Kademeler boş ve gaplı.

Yarın persembe.. yani kredili işlemlerin kapanma günü... önce yukarı çekip ara sıra dalgalandırıp akşam üzeri malı yıkıp kaçabilirler. Temkinli olmalı.

Herşey $/TLdeki haber akışına bağli ve babalar çok kar yazdı.. DIKKATLI OLMALI!

Sayfa 42/505 İlkİlk ... 3240414243445292142 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •