65 lerle mal toplayamazsın 70 lere çıkar verelim malı spek
65 lerle mal toplayamazsın 70 lere çıkar verelim malı spek
1451767320.jpg
Zorlamaya gerek yok spek. Hisseye yol ver attık.
**Hayatta en pahalı şey tecrübedir. Çünkü kazanmak için kaybetmek gerekir.
Azar azar çaktırmadan cep to cep yükselttiği kağıdı her gün yumuşacık hissettirmeden gelene satıyor farkındamıyız
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Centur olumsuz yazmaya başlamışsa yükseliş yaklaşmış demektir. 0.3x lerde de aynı şeyleri görmüştük.
Hayırdır yiğit baran şimdi sen topa girdin 0.84 kadar hergün milyon milyon lot işlem hacmi vardı ve tavan tavan yukarı çekildi son 1 ay dır 20-30 binler ky geldikçe azar azar aşağı yönde çakıyor
Yiğit baran bak şu konuda anlaşalım öyle 5 bin 10 bin lot işlem yapıp çerez parası kazanıp sonra dönüp millete ben bu kağıttan şu kadar kazandım diye caka satmak yerine gelin doğru bilgiyle dürüstçe fikrimizi yazalım
Geçen paylaşımda kağıt tan çıktığınızı söylediniz ama maşallah hergün sadece Egeli nin 3 tane kağıdına yazmaktan usanmadın yazdıklarından da hep pembe tablo ben derimki hadi şunu hep beraber sesli koyalım bu tan denen dallama egcyh ve diğer kağıtlarda son 5 yılda olan biteni saf saf düşüşle mi açıklayacağız yahu sürekli kağıt satma alma spk içi boşaldı diye uyarıyor sonra nerden çıktıysa para aktarılıyor beş yıldır katarlı Çinli İngiliz vs vs ortaklık yaptık yapacaz balonu 2 masa 4 sandalye 16 tl dikkat diyorum 16 tl den halka aç şimdi kaç kuruş 0.15 sonra kalk 3 kuruş para kazandım diye caka sat yahu türbun büyüğü heybede gitti
Sen yinede güzelleme yap bak dostum bu numaralar yemiyor eskiden koca koca dergiler kağıda yazıp operasyon sonradan gelirdi şimdi eski moda sen büyük resmî yaz adamın düzgün işi varmı ona bak gelecek ne ona bak haaa bak andolsun kağıt ana paraya gelsin satıp gidip birdaha burda adını ağzıma almam ********in lakin sen sattım diyorsun ama hergün güzellemeye zaman buluyorsun ben eleştirmek amaçlı söylemiyorum yiğit baran bu kağıda çok güven telkin ediyorsun teknik yorum adı altında şuraya gidecek olacak dedin eyvallah senin fikrin ama bu kağıdı alıp tutan kim varsa şu soruya cevap versin bu kağıt öyle endeks bilanço teknik vs yükselen kağıtmı yoksa tan denen ********in moris Algazi ( şu anda dolandırıcılık tan aranıyor)1.6 dan egcyo aldırıyor şimdi kağıdın haline bak yani kısa laf kalpazanın eline düştük gerisi boş şunun adını koy sonra beni eleştir haa bende Aslan kaplan diye yazarsam tan için mutluluk tan uçacaksınız gerçekler acıtıyor yapacak bişey Yok
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bak Centur kardeşim. Şirket sahibinin yatırımcının arkasında olmadığını, hisseleri ne hallere getirdiğini hepimiz biliyoruz. 0.3x lerde iken sürekli olumsuz yorumlar yazdığını söyledim ben. O sıralar elimde yalan değil 80-90 bin lot tarım hissesi vardı. Benim gibi kim bilir başka kimlerde vardı, orasını düşünmek istemiyorum. Biz sabrettik, yılmadık 0.7x ler ve 0.8x lerde vedalaştık. yalan değil. Hedefim bu seviyelerdi ve buralardan düzeltme yaşanacağı da aşikardı. Şimdi şuanki seviyelerde demleniyor, belki de dip yapıyor. Elimde şuan var yada yok kimseyi ilgilendirmez ama burada yatırımcının yanında da olmak zorundayım. Bak kervansaray ne hallere düşmüştü şimdi iyi bir yönetim işe el attı, şirketi düzeltme çabasındalar, neden burada da olmasın. Ümidimizi yitirmek istemiyoruz. Hep karamsar olmak size de yakışmıyor.
Teknik olarak bütün göstergeler sıkışmış durumda. Baskı yaptıklarını göremiyorsunuz herhalde. Bir gün eminim ki tepki verecek. 0.8x- 0.7x lerden dağıttıklarını nasıl geri alsınlar yoksa. Burada herkes kararını kendi verecek. Bekler yada beklemez. Olumlu bir iki haberle de 1 tl üzerine atması imkansız değil de yani. Aksi durumunu düşünen varsa hissede durmasın zaten. Risk almadan para kazanılmaz sonuçta.
Yer İmleri